BMW X6 M: SUV-er blir ikke mye råere enn dette

Hva tror du trippel turbo kan utrette i denne?

En lett mysende BMW X6 sniker seg rundt på testkjøring i Sverige. Dette er facelift versjonen som ventes å komme u tpå markedet om kort tid. Den våkne leser vil merke seg M fangeren foran   dette er nemlig verstingutgaven X6 M. (Foto: Scoopy)
En lett mysende BMW X6 sniker seg rundt på testkjøring i Sverige. Dette er facelift versjonen som ventes å komme u tpå markedet om kort tid. Den våkne leser vil merke seg M fangeren foran dette er nemlig verstingutgaven X6 M. (Foto: Scoopy)

BMW X6 er modellen for deg som vil ha både coupe, SUV og sedan - på en gang - gjerne i kombinasjon med høy pris og dårlig takhøyde i baksetet. Denne noe spesielle kjøpegruppen har selvsagt ikke BMW oversett - og dermed fikk vi SUV-coupeen med fire dører: X6.

Del med dine Facebook-venner

Vi må tilstå at vi stiller oss i rekken av beundrere - den er noe så sjeldent som stygg-tøff. Det barske og upraktiske designet har en slags uforklarling appell.

Og en periode har den virkelig vært bilen å bli sett i rundt ski-destinasjonene.

Nå er den blitt noen år, og vi kan vente oss en ny variant - en av bilverdens tøffeste "karer" skal få en facelift.

LES OGSÅ: Vi har testet BMW X6 M

Straks produksjonsklar

Bildene vi bringer er av en X6 M som vintertestes i Europa - trolig i Sverige. Den er lite kamuflert, og mer eller mindre produksjonsklar.

Bildene avslører nye lykter foran, revidert frontdesign og det skal også være redesignede baklys.

Les mer om BMW X6 her

Trippel turbo

Foreløpig ser det ut til at bensinmotorene blir med over fra før faceliften.

Men på dieselsiden ryktes det om en ny og snasen 3-liters trippelturbo - 6 sylindre. Denne godbiten skal kunne hoste fram fra 350 til 400 hestekrefter. Det skulle holde...

Akkurat når bilen vil vises og komme på markedet er ikke klart, men ventetiden blir neppe veldig lang. Kanskje alt før sommeren.

BMW X6 Facelift 003 (Foto: Scoopy)
BMW X6 Facelift 003 (Foto: Scoopy)

LES OGSÅ: BMW X5 eller Mercedes ML: Hvilken er det beste bruktbilkjøpet?