BMW X6 Bruiser: Når du virkelig vil skille deg ut i trafikken

Vanlig X6 altfor diskret? Her er tyskerne som gjør noe med det! Se bildene:

BMW X6 Bruiser forfra
BMW X6 Bruiser forfra

Mye er både sagt og skrevet om BMW X6. Dette er bilen du enten elsker eller hater – og vi har en sterk følelse av at førstnevnte kategori helt klart er størst.

En ting er i alle fall sikkert: Du kan ikke klage på at du forsvinner i trafikken når du kjører rundt i en X6. Likevel er det alltid noen som ønsker å gå enda litt lenger – og for dem har det tyske tuningselskapet CLP Automotive nå kommet opp med den ultimate løsningen.

Del med Facebook-vennene dine

Pass på søledammene!

Deres X6 Bruiser tar en allerede utagerende bil flere hakk videre. Det starter med fronten som må se mildt sagt enorm ut når du får den inn i bakspeilet ditt. Spoilerkit er selvfølgelig på plass hele veien rundt, inkludert digre luftinntak foran.

Bak er det diffusor i "pianolakk" (her gjelder det å holde seg unna søledammene). Spoileren på bakluka er faktisk relativt forsiktig, men sammen med takspoileren viser den helt klart at dette ikke er standard X6.

BMW-X6-Bruiser-side
BMW-X6-Bruiser-side

Les om prøvekjøring av BMW X6M her

Grovere i målet

Felgene lyser også opp. Her er det sort felgbane, mens ekene er i en slags mellomting av gull og bronse. De synes! Størrelsen er heller ikke akkurat av den forsiktige type, her er det 23-tommere både foran og bak.

CLP har (i alle fall så langt) ikke gjort noe med motoren, men eksosanlegget har blitt atskillig grovere i målet. Så hvis noen mot formodning ikke skulle se bilen, vil de i alle fall ikke kunne unngå å høre den!

BMW-X6-Bruiser-bakfra
BMW-X6-Bruiser-bakfra

LES OGSÅ: Dette er bestefaren til BMW X6