BMW for liten - og BMW for stor

En kul lekebil, en sykkel - og en golfbag. Her er siste nytt fra BMW!

BMW er ikke bare (voksen)bil   de lager tråbiler også!
BMW er ikke bare (voksen)bil de lager tråbiler også!

Det er ikke bare store gutter og jenter som kan ha glede av å eie en BMW. Her er foreløpig siste tilskudd på modellstammen: BMW Baby Racer. Med lavt tyngdepunkt, hjulene godt plassert ut i hjørnene og svært direkte styring, bør dette være den perfekte førstebilen for familiens minste.

Det lille sjarmtrollet er beregnet på aldersgruppen 1 1/2 - 3 år. Den kommer i lekker, mattsort farge, med rødt interiør os et kraftig polstret sete. Legg også merke til dekkene: Skikkelig sportsbil-look! Vi tipper den sporer litt, men det er jo også endel av moroa. Designet for øvrig ser ut som det er gjort etter at designguru Chris Bangle forlot BMW - her er det overraskende lite kurver rundt om på karosseriet.

Baby Racer fås kjøpt hos enkelte BMW-forhandlere, du kan lese mer om den på www.bmw-shop.com.

Eller hva med en BMW-sykkel?

BMW for liten - og BMW for stor.
BMW for liten - og BMW for stor.

BMW vet råd også hvis du f. eks har vært litt for hard på gassen og har mistet lappen. Eller kanskje MÅ ha en BMW-offroader bakpå X5-en din. Tyskerne har vært og tyvlånt litt på navnefronten fra Volvo - og kaller denne BMW Mountain Bike Cross Country 2009.

Den leveres i perlemorhvit med røde og sorte detaljer. Vekten er på 12,9 kilo og den kommer i tre størrelser. Bremser og dempere påstås å være hentet fra øverste hylle og prisen blir nok deretter. Men er du BMW-fan så er du BMW-fan.

Og når du hverken skal kjøre lekebil eller sykkel...

BMW for liten - og BMW for stor.
BMW for liten - og BMW for stor.

...så har BMW selvfølgelig også tenkt på golferne! Denne golfbagen er utviklet i samarbeid med amerikanske OGIO og kommer i det BMW selv kaller "trendy white". Her det plass til at det en ivrig golfer trenger å ha meg seg rundt banen - pluss litt ekstra.

11 forskjellige lommer gir plass til alt fra lommebok til mobiltelefon, til kredittkort - og selvfølgelig bilnøkler. Den får også plass i de aller fleste BMW-modellene, til og fra golfbanen.