BMW 135i vs. Porsche 997 Turbo: Her kappkjører de i 300 km/t på motorveien

BMWs minstemann tar opp kampen mot Porsche-legenden. SE VIDEO!

Her er Porschen foran   med BMW en som haleheng. De andre bilistene på motorveien blir statister i det ville kappløpet ...
Her er Porschen foran med BMW en som haleheng. De andre bilistene på motorveien blir statister i det ville kappløpet ...

I Tyskland går alt ting an. I alle fall når det gjelder fart. Takket være Autobahn – der det på visse strekninger ikke er noen øvre fartsgrense – kan bilentusiaster virkelig teste hvor fort bilene deres går.

Ikke så rent sjelden hender det også at to biler blir dratt inn i et kappløp mot hverandre. I dette videoklippet er kamera montert i en modifisert BMW 135i. Noe mer om effekten sies ikke, men at det nok er betydelig mer enn originalt er klippet et ganske klart bevis på.

Del med dine Facebook-venner

SE VIDEO: Volvo Amazon mot Ferrari. Rått parti – eller?

I møtet med en Porsche 911 (997) Turbo, som originalt har over 400 hk, skal nemlig BMWs kompaktbil komme til kort. Med god margin. Selv i 135-versjonen – som i utgangspunktet har 306 hk.

Den modifiserte utgaven klarer imidlertid på henge med lenge, også i hastigheter over 300 km/t! Dette er naturligvis galskap på en trafikkert, offentlig vei – men noen lar seg ikke stoppe av slike ting.

Hvem som trekker det lengste strået i duellen, må du se klippet for å finne ut av.

http://www.youtube.com/watch?v=5SMlGMDM1Kc

SE VIDEO: Ferrari 458 vs. Lamborghini Aventador: Er dette duellen over alle dueller?