Blir du helt parkert?

Parkering kan være enkelt - og det kan være fryktelig vanskelig. Her er noen gode og noen veldig dårlige eksempler på den perfekte parkeringen.

Hjemmelaget lukeparkerings innretning.
Hjemmelaget lukeparkerings innretning.

Vi blir aldri lei. Vi kan sitte timevis på nettet og se på håpløse parkeringer, det er enorm underholdning i å se andre kløne. Vi har selv klart teite ting som å parkere med snuten oppover på glatta, men heldigvis ble det ikke filma...

1. Er det mulig?

Denne damen kan umulig ha fulgt spesielt godt med i timen da hun skulle ha lære om vinkler. Vi lurer på hvorfor hun ikke går ut av bilen tidligere. Parkeringen er nesten i boks, og så starter hun hele prosessen på nytt. Ja, ja, det er i det minste god underholdning.

2. Kreativ teknikk

Noen er flinkere enn andre, og dette er en veldig kreativ løsning. Men én ting stusser vi over - hvordan har hun tenkt å komme seg ut igjen?

3. Nyttig hjelpemiddel

Her er en tanke! Hvis du lukeparkerer to ganger om dagen og sparer 20 sekunder hver gang vil du i løpet av to år ha spart inn én arbeidsdag. Og ikke minst er det praktisk å kunne lukeparkere med fronten først. Uansett er det et fantastisk partytriks.

4. Gir seg ikke

Hvor mange ganger har du sett en parkeringsplass som er akkurat for liten? Denne mannen lar ikke det stoppe seg fra å parkere bilen sin, heller dette er ingen billig løsning i forhold til å kjøre til nærmeste P-hus.

5. Øvelse gjør mester

Du trodde kanskje du trengte lappen for å lukeparkere. Det er ikke tilfellet, øv deg først med radiostyrt bil. Og når du har perfeksjonert teknikken, kan du jo prøve å slå verdensrekorden fra 1999 med ordentlig bil. Russel Swift tok en plass som er 33 cm lenger enn bilen. Klikk her for å se video.

Har du sett noe lignende? Del historien din i kommentarfeltet nedenfor!