Bilguide: Fortell oss om bilen din!

Vi trenger DIN hjelp til å lage Norges beste bilguide!

Broom vil lage Norges første brukergenererte bruktbilguide. En slags Tripadvisor, for bil! Til det trenger vi naturligvis DIN hjelp!
Broom vil lage Norges første brukergenererte bruktbilguide. En slags Tripadvisor, for bil! Til det trenger vi naturligvis DIN hjelp!

Dette har vi gledet oss til lenge – og jobbet med enda lenger.

Som Norges- og Nordens desidert største nettsted om bil, bestemte vi oss for å lage en helt rå bilguide. Rett og slett den aller beste som finnes.

En bilguide der du får vanlige folks egne meninger om bilen de eier eller har eid. Ingenting er mer verdifullt når man skal kjøpe en bil enn hva eierne selv mener om den. Om plassen, om forbruk, om praktiske løsninger og om kostnader. Kort oppsummert – hvor fornøyde de er.

En trip-adviser for biler

Dette kommer etterhvert til å bli en base der du kan søke opp opplysninger om de aller fleste bilene som ruller og går på Norges veier. Gull verdt for alle som vurderer å bytte bil, eller bare vil lese litt om hva andre mener om bilen en allerede har.

Det blir det samme prinsippet som brukes rundt omtaler av for eksempel hotellet. Altså en slags "trip advisor" for biler. Både nye og brukte.

Men før vi slår på stortromma og lanserer det helt på ordentlig, trenger vi din hjelp til å teste dette ut litt forsiktig. Dette er derfor en slags softlansering.

Det er rundt 500.000 unike brukere på Broom.no hver uke - og veldig mange av dere er engajserte og kunnskapsrike. Den kunnskapen vil vi gjerne spre videre.

Damer bak rattet gir tryggere veier

Trykk på den røde knappen og legg inn dine brukererfaringer. Legg gjerne ved noen bilder av bilen også! 
Trykk på den røde knappen og legg inn dine brukererfaringer. Legg gjerne ved noen bilder av bilen også! 

Fortell oss om din bil

Allerede har vi fått inn over 1.100 anmeldelser! Men vi hadde satt veldig stor pris på om nettopp du ville legge inn dine erfaringer på din bil eller dine biler. Legg veldig gjerne med et bilde eller flere også.

Du gjør det veldig enkelt ved å følge denne linken:

* Trykk på den røde knappen "Fortell oss om bilen din".

* Tast inn registreringsnummeret, eller bruk nedtrekks-menyene til å finne riktig merke og modell – og vips så er du i gang!

Verre er det ikke! Ikke tar det lang tid heller ...

NB: Enn så lenge gjelder dette for 1994-modeller og nyere. Eldre biler holder vi på på å jobbe fram en løsning for.

Lykke til og tusen takk for hjelpen!

Les også: Bli med inn i garasjen til Donald Trump