Bilen tok plutselig fyr – midt i trehusbebyggelsen

– Har påkostet den astronomiske summer. Se video:

Det er faktisk Jenny Skavlan radioprofil Geir Schau og makker Bo-Andre Hagen kan takke for sin podcast-suksess «Langkjøring med Geir Schau».

Den ble nemlig til backstage, under innspillingen av filmen Børning 2.

– Vi hadde en liten rolle i filmen, og ventet backstage sammen med Jenny. Som vanlig gikk skravla. Det var da Jenny foreslo at vi burde starte en bilpodcast sammen. Det gjorde vi og siden har det gått slag i slag. Veldig moro, forteller gutta når de gjester Broompraten LIVE på Oslo Motor Show.

Du kan se hele intervjuet øverst i saken.

Børning-innspilling

Her forteller Geir og Bo mer om innspillingen av Børning, hvor selveste Koenigsegg CCXR ble tatt skikkelig i bruk av Fredric Aasbø.

På privaten har Geir tre biler stående i garasjen sin på Manglerud i Oslo. En nesten ny Isuzu D-Max Arctic Truck, en bitteliten Fiat 500e og en klassiker fra Mercedes: En 1971-modell SL.

Bli med på tur i Koenigsegg CCXR

TIPS: Det var Jenny Skavlan som tipset Geir Schau og Bo-Andre Hagen om å starte podcast sammen. Foto: Scanpic
TIPS: Det var Jenny Skavlan som tipset Geir Schau og Bo-Andre Hagen om å starte podcast sammen. Foto: Scanpic

Tok fyr

Sistnevnte har aldri vært i bedre stand enn nå. Men det har tatt tid å få bilen på hjulene igjen, etter at den plutselig tok fyr på Kampen i Oslo – midt i trehusbebyggelsen.

– Der tar de ikke lett på det, hvis noe tar fyr. Så jeg løp inn til nærmeste restaurant og tok med meg et brannslukningsapparat. Men da var allerede Brannvesenet på plass. I etterkant har jeg påkostet bilen astronomiske summer. Nå er den omtrent som ny, sier Schau.

Isuzu D-Max: Her snakker vi skikkelig arbeidsjern

Hør hele historien i Broompraten LIVE her: