Bilen min: Magnus kommer fra Volvo-familie og kjører stilig C30

Selve drømmebilen er bare litt fetere enn hans nåværende C30.

Foto: Privat
Foto: Privat

I spalten "Bilen Min" har Broom.no-leserne mulighet til å fortelle litt om sin egen eller sine egne biler, og litt om sin bilinteresse.

Grunnene til at man velger det man velger kan være mange og svært forskjellige, men påvirkning fra eldre familiemedlemmer har nok spilt en rolle for de fleste av oss. Det har det også for Magnus, som har sendt inn disse bildene av sin Volvo, som han tar godt vare på og stadig forbedrer med deler og utstyr fra Volvos eget sortiment.

Skikkelig Volvo-familie

For Magnus kommer fra en skikkelig Volvo-familie, der bestefar arbeidet med biler av dette merket. Da var det nok mer trauste og firskårne biler det handlet om, Volvo hadde jo ingen hast med å opparbeide seg noen image som produsent av moderne og dynamiske biler før for noen få år siden.

Foto: Privat
Foto: Privat

Men vi tipper bestefar sikkert også ville ha likt den spenstige kompaktbilen som Magnus nå freser rundt i, selv om det er en ganske annen filosofi som ligger bak den enn for eksempel 80-tallets 340 og 360, som han nok arbeidet med.

Les også: Scirocco - dette er hovedkonkurrenten

Eier: Magnus Dahl (18)

Bosted: Lillestrøm

Litt om meg selv: I hverdagen er jeg tømrerlærling i et datterselskap i Veidekke-konsernet. Trives veldig med det, og føler jeg har valgt rett yrke. På fritiden spiller jeg gitar og er vokalist i ett 80-tallsinspirert rockeband. Vi skriver selvfølgelig låtene selv.

Ettersom min farfar jobbet med Volvo i et helt liv; besøkte Volvo-fabrikken i Sverige flere ganger, testkjørte for dem og så videre, betyr Volvo som merke veldig mye for meg, etter at han gikk bort i 2002. "Volvo for life"!

Foto: Privat
Foto: Privat

Bilen: Volvo C30, 1,8 FlexiFuel 125 hk bensin, 2007 modell. Gått 43.400 km.

Sportschassis som fungerer

Hvor lenge har du eid den? Ca 5 måneder.

Hva har du gjort med den? Jeg har foreløpig kun satt på en ekstra potte. Selvfølgelig montert og koblet på eksisterende eksos-anlegg. Gjort på orginalt Volvo-verksted.

Liker best med bilen: Det elegante designet, de rene linjene og ikke minst kvalitetsfølelsen. Må også si at med sportschasis (som denne modellen er utstyrt med) ligger den utrolig bra på veien. Er ekstremt fornøyd på alle måter, egentlig!

Liker minst med bilen: At den ikke har den "moderne" Volvo-grillen med stort emblem. Det har jo dagens C30, etter faceliften.

Beste opplevelse med bilen: Det må være den dagen jeg hentet den på Bilia. Helt rå følelse. Er også moro å se at folk snur seg etter bilen når jeg kjører - spesielt i Oslo sentrum.

Parkeringssensorer på gang

Framtidsplaner for bilen: Jeg skal ta den med til Sverige og montere originale parkeringssensorer foran og bak. Har fått en fin pris, så det gleder jeg meg til!

Foto: Privat
Foto: Privat

Drømmebil: Jeg er ikke av typen som drømmer om Porsche eller Ferrari. Drømmebilen min er rett og slett en fullt utstyrt Volvo V60 R-design D5 AWD.

Annet: Orginal navi, telefon og xenonlys er noe av utstyret som er på bilen. Orginale Volvofelger sommer og vinter. High performance lydanlegg.

Del med Facebook-vennene dine!

Har du en bil du vil dele med oss? Billig, dyr, stygg, pen, gammel, ny, liten eller stor, se info her.

Les også: Hvor bra er egentlig Volvos nye design?

Hva synes du om bilen? Noe du vil spørre Magnus om? Bruk kommentarfeltet under!