Bil til 5 mill etterlatt for å "dø"

...det russiske harryforbruket når nye høyder.

Rolls ved toglinja
Rolls ved toglinja

Bilen på bildene er en Rolls-Royce Phantom - en av verdens dyreste biler. Ikke bare det, det er en ombygget versjon som gjør den enda dyrere enn de 5 millioner kronene den ville ha kostet i Norge.

Harryforbruket blant de nyrike russerne er viden kjent, men dette er det verste eksempelet vi i Broom har sett så langt!

Kommer til å råtne opp

Rolls bakfra nedsnødd
Rolls bakfra nedsnødd

Hva som er grunnen til at denne bilen møter sin skjebne langs en russisk jernbanelinje er usikkert. Men det at ingen andre tør ta tak i den og redde luksusbilen er det lettere å spekulere rundt.

Det er et kjent fenomen at det hersker en voldsom mafiavirksomhet i Russland. Kanskje er eieren av denne bilen en man ikke vil ha for mye med å gjøre, eller er grunnen en helt annen?

På utenlandske nettsteder blir det spekulert i om det ligger noe eller noen i bagasjen, og at det er derfor bilen ikke blir rørt.

(Vi i Broom har ingen grunn for å tro eller mene noe som helst sikkert rundt denne bilens skjebne)

Slik så den ut før

Rolls før
Rolls før

Dette var bilen da den fortsatt regjerte de russiske landeveiene med sin voldsomme tilstedeværelse. Vi ser forandringer gjort med både grill og lykter.

Langs karosserisidene er det også foretatt ombygginger.

- De har ikke lang tid på seg

Benny Christensen er Brooms bilekspert. Han sier dette om millionbilen som har blitt etterlatt for å dø:

- Skal denne bilen reddes, så må det skje fort. Biler etterlatt slik er et yndig offer for vandaler. Med knuste ruter, vil fort bilen få et annet preg, og da kommer det antagelig flere til som vil ødelegge.

- En bil som blir etterlatt slik har ikke mange årene på seg før den kan betegnes som et godt skogsbilvrak.

- Hva synes du om dette selv?

- Å etterlate en bil til over 5 millioner slik? det er jo galskap!

Dette er bruktbilene fra helvete