Audi A7
Audi A7

Avslørt: Her er nye Audi A7!

Bilder har lekket ut på internett før den offentlige lanseringen. Se flere bilder:

Det er ikke før i München i morgen at Audi offisielt skal lansere sin nye Audi A7 Sportback. Dette er en firedørs coupé i samme ånd som Mercedes-Benz CLS.

Det har blitt spekulert mye om hvordan Audi skulle kunne klare å kombinere plassen som kreves i en slik bil, med den elegante taklinjen man finner på en Coupé.

Les mer om Audi i Broom sin store ny- og bruktbilbase her!

Har de lykkes?

audi-a7-sportback-1
audi-a7-sportback-1

Audi har gått et langt steg på designfronten i det siste, og Audi A5 har vært spydspissen der det tysk ingeniørmessig perfeksjonisme har møtt temperament og utstråling i regi av den italienske designsjefen Walter da Silva. Hekkpartiet er og blir en utfordring på disse bilene. Det ser man med skrekk og gru på BMW sin Gran Turismo, som kan påståes være mye annet enn spesielt elegant.

Godkjent pluss

audi-a7-sportback-4
audi-a7-sportback-4

Mercedes-Benz CLS og Volkswagen Passat CC (ja faktisk!) danner skole for hvordan dette skal løses.

Det er ingen tvil om at Audi A7 kommer til å vekke oppsikt i trafikken. Men da kanskje mer på grunn av tilstedeværelse framfor elegante hekklinjer. Det ser veldig comi-coupè ut fra siden, og tankene farer i lynfart retning Mazda 626.

Dest som er sikkert er...

Men vi får vente til vi ser bilen i levende live før vi kaster dom over den. Det som uansett er helt sikkert er at det er mange med tykke portemonéer som kommer til å sette navnetrekket sitt på bestillingslista.

Og en annen ting som er sikkert er at du her på Broom.no ser denne bilen for aller første gang!

17-åringen har helt Audi-dilla, og har flere av dem allerede!

Hva mener du om utseende på nye Audi A7? Skriv i kommentarfeltet under!