Audi-SUV-en som treffer blink

STOR SUV-KÅRING: Med design, kjøreegenskaper og hendig størrelse er Audi Q5 en verdig kandidat. Bli med og stem du også!

Audi Q5
Audi Q5

Broom kårer Drømme-SUV-en på påskefjellet, og du kan være med å stemme! Hver dag i hele påsken presenterer vi en ny, av i alt 10 kandidater.

Den første nominerte til denne tittelen er: Audi Q5

En av de laveste

Etter nesten-fiaskoen med den meget dårlig timede giga-SUV-en Audi Q7, blåser Audi Q5 over oss som en frisk vind av letthet, god design og gode kjøreegenskaper.

Med sine 1,65 meter er Audi Q5 en av de laveste SUV-ene på markedet, og har rekordlav luftmotstand. To bevis på at den tar hele SUV-segmentet med på reise tilbake mot personbilene.

Kjøre bil

Det merker man også under kjøring. Et ganske stivt chassis, og utrolig direkte styring gjør at den føles ekstremt sportslig. Dette er SUV-en for de som har et aktivt forhold til det å kjøre bil - og ikke bare er med som gratispassasjerer fra A til B.

Audi Q5 ble lansert under Beijing Motorshow i 2008, og levert til sine første håpefulle kunder i januar 2009. Suksessen har gjort at VW-konsernet vurderer en utgave med Porsche-emblem med navn Roxster.

Treffer blink

Audi har en veldig bra standing blant premium-merkene i Norge, og det er ingen tvil om at Q5 treffer blink for våre forhold.

Passe stor, passe kul, og passe dyr for de som har mulighet til å unne seg litt ekstra. Derfor har vi nominert den til tittelen Drømme-SUV-en på påskefjellet!

Les mer om Audi Q5 her!

Hva drømmer du om å kjøre på påskefjellet? Under kan du avgi din stemme og samtidig se stillingen akkurat nå!

3169894