Lamborghini står for noen av de mest utagerende bilene i verden. Med et distinkt stealth-design, rå motorisering og ofte heftige farger, er det ikke akkurat en bil som passer inn i jantelov-landet Norge.

Men det er tydelig at vi begynner å jenke litt på dette med å skille oss ut. Superbiler- og ekstreme sportsbiler selger som aldri før i Norge.

Og med Urus, setter Lamborghini salgsrekorder allerede før bilen er vist offentlig – og før en offisiell pris er klar.

Se hva de rikeste snart kan leke seg med

5 om dagen ...

15 nordmenn skrev under kontrakt i løpet av fem dager, og betalte i samme slengen et depositum på rundt 300.000 kroner (rundt ti prosent av prisen på bilen).

For et bilmerke det i Norge er mer vanlig å selge 1-5 biler av i løpet av et helt år, er dette oppsiktsvekkende høye tall.

Men Norge er samtidig et land som elsker SUV-er, og det begynner å bli mange kjøpesterke bilentusiaster rundt omkring.

De aller første norske kundene får etter planen bilene sine "allerede" mot slutten av 2018, mens brorparten nok må vente til 2019.

Lamborghini Urus kan dukke opp i påskefjellet nær deg i 2019 ...
Lamborghini Urus kan dukke opp i påskefjellet nær deg i 2019 ...

Koster 19 millioner – og ble utsolgt på et blunk!

Gir bilverden noe nytt

Lamborghini har allerede laget en reklamefilm for den nye modellen sin. Her får vi se Urus i ulike miljøer. Fra snø til ørken. Poenget er jo at denne bilen skal kunne kombinere noen egenskaper som man ikke har klart å kombinere før.

Lamborghini hevder at de har laget verdens første super-SUV!

Noen drømmer blir faktisk aldri rimelige...

Blir ladbar

Først kommer den med V8-motoren på 650 hk. Men Lamborghinis utviklingssjef, Maurizio Reggiani, har bekreftet at det skal lages en ladbar hybrid av Urus også.

Den vil kunne komme gunstig ut av det norske avgiftssystemet, om det ikke blir for store endringer her de kommende årene.

De norske kundene som har bestilt Urus, vil uansett kunne skryte på seg å ha hyttefeltets råeste påske-SUV i 2019.

Ladbar super-SUV – gode nyheter for nordmenn