Førstkommende søndag kommer det til å lukte skikkelig premiere! Det er endelig klart for en helt ny sesong med Broompraten.

Også denne gangen har vi invitert et knippe spennende gjester for å snakke om bil.

Vi lover masse engasjement, latter og kanskje til og med frykt, når første episode med selveste finansminister Siv Jensen går av stabelen søndag.

Tidenes sesongåpning

Så langt har over 350.000 nordmenn sett de to første sesongene av Broompraten.

En forholdsvis rolig Siv Jensen, minutter før hun får sin livs opplevelse i Lamborghini Huracan.
En forholdsvis rolig Siv Jensen, minutter før hun får sin livs opplevelse i Lamborghini Huracan.

– Serien har rett og slett blitt en stor suksess. Det er moro å se at konseptet har truffet såpass godt, og at tilbakemeldingene er gode fra våre ivrige lesere. Nå har jeg fått en sniktitt på tredje sesong, og her er det virkelig bare å glede seg, mener Brooms redaksjonssjef, Vegard Møller Johnsen.

Han legger til at søndagens sesongåpning kommer til å bli en høylytt start på høsten.

– Uten å røpe for mye, kan vi jo bekrefte at kombinasjonen Siv Jensen og en Lamborghini Huracan er noe en ikke kommer til å glemme med det første. Det blir tidenes sesongåpning, spør du meg!

DDEs Bjarne Brøndbo jobber som daglig leder i Namdal Bilopphuggeri ved siden av musikken. Dit tok vi turen!
DDEs Bjarne Brøndbo jobber som daglig leder i Namdal Bilopphuggeri ved siden av musikken. Dit tok vi turen!

Flere høydepunkter

Kjendisene du kan blir bedre kjent med i denne sesongen er:

Finansminister og FRP-leder Siv Jensen, DDE-vokalist Bjarne Brøndbo, rallycrossfører og Brooms tidligere testsjåfør Tommy Rustad, artist og bilentusiast Rune Rudberg.

– I tillegg kommer det kanskje en bonus-episode også, som vi ikke vil røpe hvem er riktig ennå, smiler Møller Johnsen.

Det er flere høydepunkter som venter i kommende sesong.

Vi har blant annet tatt turen til Namsos for å bli bedre kjent med Bjarne Brøndbo sin interesse for bil. Har har nemlig en heftig Porsche 911 stående i garasjen.

Tommy Rustad forteller dessuten om høydepunktene fra tiden i Autofil og Broom på TV. Dem er det mange av! Også blir det ingen skikkelig sesong uten noen røverhistorier. De serverer Rune Rudberg, når vi møter han hjemme hos Henning Solberg i Spydeberg.

Se hele Broompraten sesong 2 her!

– Det har vært en hektisk, men fantastisk sommer. Det er moro å kunne videreformidle lidenskapen for bil gjennom levende bilder. Nå gleder jeg meg, i likhet med resten av redaksjonen, til premieren om bare noen få dager, avslutter Brooms Mats Brustad, som har regi og er reporter for Broompraten.

Se første smakebit på høstens sesong her eller i videovinduet øverst i saken.