Lamborghini Aventador er blant modellene de beste fotballspillerne på balløya velger seg. Men den aller mest populære er vi ganske sikre på at du ikke gjetter! Illustrasjonsfoto
Lamborghini Aventador er blant modellene de beste fotballspillerne på balløya velger seg. Men den aller mest populære er vi ganske sikre på at du ikke gjetter! Illustrasjonsfoto

Topp 10: Her er Premier League-spillernes favorittbiler

Vi er ganske sikre på at førsteplassen vil overraske deg!

Årets Premier League-sesong nærmer seg med stormskritt. Spillere bytter lag, og får høyere lønn – og kjøper seg nye biler.

I snitt tjener spillerne i følge den velinformerte britiske avisen The Telegraph rundt 2,4 millioner pund i året. Det tilsvarer en inntekt på nærmere 25 millioner norske kroner!

Da er det ikke unaturlig at en velger seg biler det lukter svidd av. Mange av spillerne liker jo også å vise seg fram – og dermed er de drømmekundene til superbilselgere.

Dette var bilen til en av verdens største fotballspillere

Laget oversikt

Finansselskapet JBR Capial har laget en oversikt på bilmodellene som er de mest populære blant kremen av spillerne på fotballøya.

Vi har valgt å spare den mest overraskende modellen, som altså er den mest populære, til slutt.

Så lite må fotball-stjernene spille for å ha råd til bilene sine ...

Her er Topp 10-lista – snudd opp/ned:

10. McLaren 675 LT Spyder

For et beist! Det er klart at en ung og sprek fotballspiller gjerne vil bli sett og hørt i en slik bil.

Spyder betyr cabriolet, og selv om England ikke akkurat kan skryte på seg typisk cabriolet-klima, er det jo flott de dagene sola skinner! Og sjekk de dørene da!

9. Bentley Bentayga

Store SUVer har alltid vært vanlig på parkeringsplassen utenfor fotballstadioner i England. Og da det britiske merket laget verdens mest luksuriøse SUV, og den i tillegg var massiv, var resultatet egentlig gitt.

Diger, overdådig, og etter manges mening vulgær – du levner liten tvil om at du har ordnet økonomi med denne på gårdsplassen.

Se hva Ronaldo kjøpte for å feire gullet

8. Porsche 911 GTS

Godt å se en skikkelig bilentusiast-bil på lista. Siste generasjon av GTS er et fyrverkeri av en bil. Undertegnede var selv på lanseringen i Sør-Afrika – og fikk kjøre en på bane like utenfor Cape Town.

Kjøreegenskaper i særklasse, et design som aldri går av moten og en herlig motor. Ja takk!

7. Kahn Jeep Wrangler

Joda, det er faktisk ganske mange som kjøper en amerikansk Jeep – også i England. Men skal fotball-gutta ha en slik, vil de tydeligvis at den skal se ut som den kunne vært plukket rett ut av en av Mad Max-filmene. Den jobben fikser styling og tuningspesialisten Kahn.

Se hva det åpnes for nå!

6. Lamborghini Huracan

Lamborghini er populært! Lillebroren til Aventador kommer med. Og selv om den er lillebror, setter den de fleste andre biler på plass ut av lyskrysset.

Lekkert stealth-design og snerrende motor, slik vi kjenner fra Lamborghini. Smarte interiør- og infotainmentløsninger, slik vi kjenner fra Audi, som nå eier det italienske merket.

5. Ferrari F12 Berlinetta

Denne burde stå høyt på ønskelista til enhver bilentusiast. 6,3-liters V12er og 740 hk til rådighet. Hva kan en IKKE like med det? Går dyrisk fort, har Ferrari-design på sitt beste og et lydbilde som få matcher...

Her får du lekker og romslig hverdagsluksus

4. Bentley Continental GT

 Foto: Fabrice Coffrini
Foto: Fabrice Coffrini

En klassiker! David Beckham kjøpte en slik tidlig i sin karriere (og det begynner jo å bli noen år siden), så denne har holdt stand lenge.

Men den tidløse GT-bilen er altså fortsatt på agendaen. Bentley blir veldig sjelden feil – bortsett fra når du plukker opp regningen fra siste service?

3. Mercedes Onyx G6 GLE Coupe

Aldri hørt om akkurat det navnet før? Ikke så rart. Vi snakker om en ombygging her også. GLE Coupe er etter vår mening en lekker fugl i SUV-sortimentet.

Onyx har gjort den litt mer som en drage fra Ringenes Herre. Lekkert? Smak og behag...

2. Lamborghini Aventador

Den måtte jo med! En av de mest ekstreme superbilene på veiene. Ser helt verst ut – og går som et olja lyn i tillegg.

Har du nok penger, er det store sjanser for at du har lyst på denne bilen. Akkurat slik er det også med engelske fotballspillere.

Alle på laget fikk nye biler – så oppstod luksusproblemet

1. Range Rover Evoque

WTF?! Den så vi rett og slett ikke komme! Dette er jo en ganske så folkelig SUV, tross alt. En bil som gjorde Range Rover langt mer populær i blant annet Norge.

Men at steinrike fotball-spillere skulle strømme til, det hadde vi ikke trodd...

Knallhard kamp om premiumkundene