Alex Tennplugg leder rånerkolonne

Flere hundre biler setter kursen mot Sverige.

Alex Tennplugg Midtflå fra Prestfoss ligger først i rånekolonnen til Strømstad skjærtorsdag. (Foto: Privat)
Alex Tennplugg Midtflå fra Prestfoss ligger først i rånekolonnen til Strømstad skjærtorsdag. (Foto: Privat)

Alex Tennplugg Midtflå fra Prestfoss leder kolonnen som kjører fra Drammen til Strømstad skjærtorsdag morgen, skriver Bygdeposten.

Årets mest rånete dag står for døren, og ifølge NRK Buskerud er det 19 år gamle Alex Tennplugg Midtflå som står bak den arrangerte kolonnekjøringen fra Drammen.

Rundt 100-150 av de mange hundre bilene som samles i Strømstad skjærtorsdag, kommer fra Buskerud, anslår Midtflå.

Hans oppgave er å lede kolonnen og passe på at ting går som de skal. Skjærtorsdag skal han ligge først i flokken på vei mot Sverige.

Les også: Her er versting-veien

Valgte seg Tennplugg

Bildilla til den unge sigdølingen strekker seg så langt at han rett og slett har lagt til «Tennplugg» som mellomnavn – med alle juridiske formaliteter i orden.

– Jeg har hatt navnet siden i oktober i fjor, så det er ikke så gammelt, forteller bilentusiasten til Bygdeposten.

Viktig å samle rånerne

– Det er viktig å få rånere sammen, sier Midtflå til statskanalen på spørsmål om hvorfor så mange rånere samles for å kjøre til Strømstad.

– Rånermiljøet har blitt veldig dårlig, etter min mening. Folk henger for seg selv, og det er ikke så mange som får være med, føler jeg. Derfor er det viktig at alle får være med og ha det moro.

Treffet organiseres gjennom Facebook-siden Limited Racing. Her er det satt opp avreisestidspunkter fra blant annet Vikersund YX, Åmotsenteret og Eikersenteret skjærtorsdag morgen.

Les også: – Her står bilene og blør i hjel

Denne rånerbilen vekker oppsikt