Dette ekstrautstyret koster nesten én million kroner

Ser du hva det skal brukes til?

En våt drøm for mange, uforståelig hobby for andre. Men lekkert utført er det uansett.
En våt drøm for mange, uforståelig hobby for andre. Men lekkert utført er det uansett.

Liker du å ta med deg bilen din opp langs en skogsvei, med kurs for et bra fiskevann du kjenner til? Kanskje er det til og med mulig å kjøre bilen helt opp til vannet? I så fall blir du kanskje litt misunnelig på det nye spesialsettet som kan leveres til Bentley Bentayga.

Det handler nemlig om det svært så snertne «Bentley Fly Fishing by Mulliner» settet, som Mulliner kan levere til din Bentayga, den nye SUV-en fra Bentley.

Mulliner har vært hoffleverandør til Bentley i årtier, og var mest kjent for å lage egne spesialkarosserier for Bentley og Rolls-Royce fram til 1991. I nyere tid har de i blitt selskapet som kan lage det helt spesielle for din Bentley.

Bentley-eieren setter pris på å kunne kjøre helt fram til fiskevannet.
Bentley-eieren setter pris på å kunne kjøre helt fram til fiskevannet.

Har tenkt på det meste

Fiskesettet er beregnet for fluefiske-entusiasten, og består av fire fluefiskestenger i egne skinnetuier, nett i skinnbager og alle mulige småting du trenger for å bedrive fluefiske.

Settet har en egen arbeidsstasjon, og overalt er det mengder av det fineste skinn du kan tenke deg, samt like store mengder imponerende valnøtt-tre.

Så på film mens han kjørte vogntog

-Skal vi se, fiske litt mer, eller ta en liten bit kaviar før vi fortsetter? Og hvor la jeg lommelerka mi? 
-Skal vi se, fiske litt mer, eller ta en liten bit kaviar før vi fortsetter? Og hvor la jeg lommelerka mi? 

Porselen (viktig når du skal ta deg en liten kopp te), diverse lommelerker (litt whisky på innerlommen hører med, man har vel egen sjåfør?) og en egen seksjon for å huse kaviaren (ikke Mills Kaviar for å si det sånn…) hører også med. Her har man tenkt på det meste.

Stiv prislapp

Det er også en egen kasse kledd i skinn for oppbevaring av støvlene og vaderne dine, og en integrert avfukter er også på plass for å fjerne uønsket fuktighet. Det er også mange andre små og store oppbevaringsrom og etuier av ulike slag, for å huse alt fra fluer til sneller, alt laget på et aldeles utsøkt vis av fagfolk.

Kjeltringer skal gjøre bilen din tryggere

Kort fortalt er fluefiske-settet fra Mulliner noe av det lekreste vi har sett på lenge, men som alltid når man prater supereksklusivt ekstrautstyr til en Bentley, så kommer det med en ganske så stiv prislapp.

Nærmere bestemt 900.000 kroner. I tillegg må du jo selvsagt ha en Bentley Bentayga fra før…

Dette er et sjeldent syn i Norge