Det ligner på mange måter er helt vanlig tilhengerfeste. Men løsningen fra Brink er ikke beregnet til den bruken. Praktisk kan det imidlertid være likevel.
Det ligner på mange måter er helt vanlig tilhengerfeste. Men løsningen fra Brink er ikke beregnet til den bruken. Praktisk kan det imidlertid være likevel.

Nei – dette er ikke et hengerfeste

Men det kan være ganske smart likevel.

Nordmenn elsker tilhengerfester. Vi drasser nemlig rundt på små og store tilhengere, campingvogner, hestehengere, båthengere og bilhengere, i stor skala.

Men ikke alle biler kan trekke tilhenger. For eksempel er det svært få elbiler som åpner for denne muligheten.

Likevel finnes det muligheter som i alle fall løser problemet for de som skal frakta sykler. Det har Brink, som er en del av Thule Towing, sørget for.

Nei, det er ikke ulovlig å kjøre rundt med dette

Sperret for tilhengere

Brink Connector Kit er et lastesystem som ikke er beregnet for tilhengere, selv om det kan se slik ut. Tanken er likevel at det skal festes på samme sted, og det har samme grunnoppbygging som et vanlig hengerfeste.

Forskjellen er i hovedsak at det er en liten sperre på toppen av kula til Brink-systemet, som gjør at du ikke får brukt det til å trekke tilhengere med. Det er også kortere avstand mellom bjelken som monteres på bilen og hengerkula.

Hengerfeste: Kan koste dobbel pris, om du ikke planlegger

Brink-festet skal brukes til å frakte sykler.
Brink-festet skal brukes til å frakte sykler.

Kula skal brukes til sykkelholdere og man kan frakte inntil 35 kilo. Løsningen er blant annet svært populær blant Tesla-eiere.

Den er også aktuell for de som kan montere hengerfeste på bilen, men som ikke føler at behovet for det forsvarer prisen. I mange tilfeller kan det nemlig koste flesk å ettermontere hengerfeste på en nyere bil.

Det finnes for øvrig en rekke varianter for å frakte sykler i bil. Stativ til taket er også populært, i tillegg til andre løsninger for montering bak på bilen.

Hengerfeste: Hvordan kan dette koste 15.000 kroner?