Andre generasjon Ford S-Max kom på markedet i fjor, nå er det klart for Vignale-utgaven av denne. 
Andre generasjon Ford S-Max kom på markedet i fjor, nå er det klart for Vignale-utgaven av denne. 

Bilen som skal skjemme bort familiene

Ny luksusutgave kommer til Norge.

Flerbruksbilen S-Max har vært en stor suksess for Ford. I fjor kom den i andre generasjon, og nå er det klart for en utgave som skal appellere til de som ikke bare vil ha en fornuftig familiebil – men som vil ha litt luksus i tillegg.

S-Max kommer nemlig nå i Vignale-utgave. Ford Vignale-modellene skiller seg ut med designdetaljer, eksklusive materialer, høyt utstyrsnivå og det som skal være en spesiell eierskapsopplevelse.

Aktiv støykontroll

S-Max Vignale leveres med to bensinmotorer på henholdsvis 1.5- og 2 liter og en 2-liters TDCi-dieselmotor med 150, 180 og 210 HK – de to førstnevnte tilbys også med firehjulstrekk. Alle versjoner med dieselmotor har aktiv støykontroll og laminert glass som gir støysvakt interiør.

Blant standardutstyret er metallic lakk, dynamiske LED hovedlys, 10-veis elektrisk justering av førersetet med minne, Sony lydsystem og Fords infotainmentsystem SYNC 3 med norsk stemmestyring og 8-tommers berøringsskjerm.

Hysj! I denne bilen er det stille...

Rett over en halv million

Det er lagt ekstra stor vekt på utstyr som gjør livet som sjåfør mer bekvemt. Her kan nevnes nøkkelfritt system og et bredt spekter av sjåførassistanseteknologier som adaptiv cruisekontroll, parkeringsassistent, LaneKeeper, filskiftevarsling, føreroppmerksomhetsovervåkning og trafikkskiltgjenkjenning.

Prismessig starter S-Max Vignale på 505.000 kroner, da med 1.5-liters EcoBoost-motor med 160 HK og manuell girkasse. En modell med 2.0-liters TDCi-dieselmotor og 4x4 starter på 532.000 kroner.

Se hva de gjør med en av Norge mest solgte biler

Premium-følelse

Vignale-kundene vil også kunne glede seg over en spesiell eierskapsopplevelse – herunder en kundeservicetjeneste som er åpen 24/7, dedikert kontaktperson hos sin FordStore mulighet for hente/leveringstjeneste i forbindelse med service og spennende tilbud via Ford Vignale Owner’s club.

Utvendig kjennetegnes S-Max Vignale av en grill i heksagonmønster, 18-tommers lettmetallfelger og kromdetaljer. Innvendig understrekes premium-følelsen av Windsor skinnseter tilgjengelig i to varianter; lyst Cashmere eller mørk Ebony – kombinert med unik heksagonformet søm i setene som harmonerer med mønsteret i grillen. Også instrumentpanel, midtarmlene og dørpaneler er trukket i skinn.

Mondeo finnes også i Vignale-versjon, les mer om den her:

Mer eksklusive materialer og høyt utstyrsnivå preger S-Max Vignale innvendig.
Mer eksklusive materialer og høyt utstyrsnivå preger S-Max Vignale innvendig.

Denne skal gi luksus til folkelig pris