Slik gikk det da ektemannen var litt hard på gassen etter bryllupet. Foto: Lancashire Road Police
Slik gikk det da ektemannen var litt hard på gassen etter bryllupet. Foto: Lancashire Road Police

Bryllupet ble litt dyrere enn planlagt...

Neppe den beste starten på ekteskapet!

Det skal være den store dagen. Dagen da alt skal være perfekt. Dagen da alt skal gå på skinner. Vi prater selvsagt om bryllupsdagen. Men av og til går det ikke helt etter planen.

Vi har vel alle sett videoer hvor bryllupskaker ramler i gulvet, bruden kollapser oppi noe, eller brudgommen besvimer foran presten. Selv om slike hendelser kanskje er lite morsomme der og da, er de som regel festlige i ettertid.

Dundret inn i et hus

Akkurat det er vi ikke sikre på at et brudepar i Lancashire, England, vil synes om sin hendelse. For i en leid Ferrari 458 Spider, dundret brudgommen Usman Ali rett inn i et hus i Burnley, Lancashire, med sin nye kone i passasjersetet.

Ut fra bildet som Lancashire Road Police la ut fra åstedet, ser skadene alt annet enn rimelige ut. Ali var nok litt for hard på gassen, og kan vinke farvel til depositumet på 60.000 kroner som han betalte da han leide bilen.

Forsikringskostnader i tillegg

Men han må sannsynligvis også betale forsikringskostnader på 240.000 kroner i tillegg. Det hjelper nemlig lite med forsikring, når man så til de grader har kjørt hensynsløst. Som sagt, denne hendelsen blir neppe så veldig festlig i ettertid…

Her kan du få mye bil for pengene

Ferrari 458 Spider har en 570 hesters V8, som gjør at bilen klarer 0-100 på 3,4 sekunder, og en toppfart på 320 km/t. Den kostet 2,5 millioner kroner i England i 2013.

Ferrari 458 Spider i duell mot et hus. Huset vant. Foto: Lancashire Road Police
Ferrari 458 Spider i duell mot et hus. Huset vant. Foto: Lancashire Road Police

Har opplevd mye verre

Ferrarien var leid fra firmaet Platinum Executive Travel, og sønnen av firmaets eier, en Aleem Iqbal, la ut en Twitter-melding like etterpå: «Takk for alle hyggelige hilsener. Jeg satt ikke bak rattet, og ingen ble skadet, det er det viktigste. Jeg har opplevd mye verre i business».

Derfor er denne bilen en ekte helgardering

Like etterpå fulgte han opp med en tweet: «I det minste så får folk i Burnley noe å snakke om de neste ukene».

Fire biler påtent

At Iqbal har opplevd mye verre har han for øvrig helt rett i, for i løpet av fem uker i 2014 ble fire av superbilene til Platinum Executive Travel påtent.

En Lamborghini Aventador som var leid til et bryllup ble påtent utfor et hus i Luton, mens en Audi R8 og en Bentley Flying Spur ble satt fyr på utenfor kontorene til Platinum Executive Travel.

Så da blir jo en Ferrari 458 Spider sitt ublide møte med et hus, rene småtteriet i forhold...

Elbil vil koste dem dyrt