Se hva de har pønsket ut på luksus-fronten nå!

Bentley-kundene kan begynne å glede seg.

Her får man luksus tatt til nye høyder, med egen butler som står klar til å oppfylle dine ønsker. 
Her får man luksus tatt til nye høyder, med egen butler som står klar til å oppfylle dine ønsker. 

Hvem har vel ikke ønsket seg en 3D-butler i bilen sin? Nå har Bentley presentert skisser over hvordan det kan se ut med en holografisk butler i baksetet.

På skissene til Bentley ser man et stort baksete-interiør, som består av to sofaer med et bord midt imellom. De som sitter i de sannsynligvis svært komfortable sofaene, vil nok finne seg godt til rette, mens de prater ansikt til ansikt. For betjening av diverse funksjoner, finnes det LED touchskjermer innebygd i bilens paneler.

En butler vil dukke opp

Man kan dermed trykke på en touchskjerm, og dermed vil en butler dukke opp som et hologram. Akkurat hva butleren kan og vil gjøre, er ikke kjent, men sannsynligvis vil han spørre om hva han kan stå til tjeneste med.

Hvis man da svarer at man gjerne vil ha en drink, vil butleren svare på det, og like etter vil et glass med single malt whisky stå klart på bordet (takket være mekanismer i bordet, siden et hologram ikke kan gjøre fysiske oppgaver).

Du tror det neppe når du får høre prislappen

Ellers vil en hologram-butler kunne minne deg på avtaler, arrangere møter, ringe opp mennesker, sjekke mailen din osv. Bruksområdet er stort, og oppgavene mange.

Bentley Mulsanne Grand Limousine er på en måte 'autonom',med tanke på at de fleste eiere vil sitte i baksetet. Der lengter de nok etter en holografisk butler...
Bentley Mulsanne Grand Limousine er på en måte "autonom",med tanke på at de fleste eiere vil sitte i baksetet. Der lengter de nok etter en holografisk butler...

Har vært i den autonome verden lenge

Bentleys designteam har laget skissen for å vise hvordan de ser for seg fremtidens luksus-interiør. Mens de fleste ser framover til autonome biler, har Bentley allerede på en måte befunnet seg i den autonome verden i snart 100 år.

Deres største modeller kjøres nemlig ofte av privatsjåfører, mens eieren sitter i baksetet. Det handler derfor om å tilby baksetefolket det beste av det beste rent luksusmessig, og da holder det ikke bare med fine materialer og utsøkt finish.

Et personlig aspekt

Der kommer en holografisk butler inn i bildet, og han har også et personlig aspekt. For Bentley er klar over at de fleste av deres kunder ikke vil like å prate til en mikrofon. Men et hologram blir mer personlig, og dermed mer «naturlig» å snakke med for de som sitter i baksetet.

Denne lille saken kan gi deg skikkelig hodepine

Dette er interiøret i Mulsanne Grand Limousine, som er en type bil som kan få en holografisk butler-løsning.
Dette er interiøret i Mulsanne Grand Limousine, som er en type bil som kan få en holografisk butler-løsning.

Ikke glem wow-faktoren

Dessuten må man ikke glemme wow-faktoren ved et hologram, siden det er noe de fleste har vokst opp med fra ulike Science-Fiction filmer, som den berømte scenen med R2-D2, Obi-Wan Kenobi og Luke Skywalker i den første «Star Wars» fra 1977 (hvor R2-D2 viser et hologram med Prinsesse Leia, hvor hun bønnfaller Obi-Wan Kenobi om hjelp).

En hologram-butler vil derfor fremstå som absolutt siste skrik innen teknologi, og således være ytterligere et salgsargument for Bentley. Selv om konsernet mest selger sine biler til konservative, velstående mennesker, liker også disse å ha siste nytt innen teknologi.

Elbil vil koste dem dyrt