Temperaturen var høy da Broom tok turen til Kristian Valen, Henning Solberg, Geir Schau, Plumbo-Lars og Lilli Bendriss - for å snakke om bil!
Temperaturen var høy da Broom tok turen til Kristian Valen, Henning Solberg, Geir Schau, Plumbo-Lars og Lilli Bendriss - for å snakke om bil!

 Over 150.000 har sett Brooms nye nettserie

Se de eksklusive intervjuene her

Gjennom vinteren har Broom servert fem rykende ferske episoder av vår helt nye storsatsning, Broompraten.

Her møter vi ulike kjendiser med én felles lidenskap, nemlig bil. Og med store doser engasjement, humor, samt noen spenstige historier om flukt fra politiet, har den nye nettserien allerede passert 150.000 visninger.

– Det er hyggelig å se at serien vår blir så godt mottatt. Vi synes det er morsomt å snakke med folk om bil, og ser at dette er noe som treffer godt, sier Brooms redaksjonssjef Vegard Møller Johnsen.

Det er komiker og entertainer Kristian Valen som foreløpig har trukket flest seere. For med uttalelser som «hybridbil er for kvinnfolk og homoer» og at han «fikk blod i bamsen» – er det mange som har latt seg engasjere.

Bli med hjem til Kristian Valen og se hvorfor komikeren fikk «blod i bamsen» her:

Eksklusive intervjuer

I tillegg til Kristian Valen har vi også besøkt rallyfører Henning Solberg, radiovert og Gatebil-general Geir Schau, Plumbo-vokalist Lars Erik Blokkhus og ikke minst Lilli Bendriss – kjent fra Åndenes Makt.

Sistnevnte forteller er rekke oppsiktsvekkende historier, som at energien hennes har slått ut hele bilens el-anlegg.

Det smeller, så omringes bilen av et kraftig magnetfelt
Lilli Bendriss, klarsynt

Men det er ikke slik at kjendisene kun deler de villeste øyeblikkene bak rattet. Mye handler nemlig om lidenskap og følelser.

– Vi ser at gjestene viser frem helt nye sider av seg selv, og at bil er noe som virkelig engasjerer. Broompraten inneholder rett og slett en rekke eksklusive intervjuer vi velger å formidle gjennom levende bilder, sier Vegard.

Her innrømmer Plumbo-vokalisten at han har kjørt fra politiet. Lars Erik viser også frem sin store kjærlighet han aldri skal kvitte seg med:

Her kan du enkelt se alle episodene av Broompraten, som allerede 150.000 har fått med seg.