Jeremy Clarkson (bildet), James May og Richard Hammon er i full gang med sine nye serie på Amazon. Og de legger tilsynelatende ingenting imellom. Clarkson har oppdatert Instagram-kontoen sin med noen relativt heftige bilder de siste ukene ... Foto: Twitter/Instagram
Jeremy Clarkson (bildet), James May og Richard Hammon er i full gang med sine nye serie på Amazon. Og de legger tilsynelatende ingenting imellom. Clarkson har oppdatert Instagram-kontoen sin med noen relativt heftige bilder de siste ukene ... Foto: Twitter/Instagram

Top Gear-gutta gir alt i ny TV-serie

Mye tyder på at vi har spektakulære episoder i vente ...

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mens BBC omtrent har hyret inn et helt fotball-lag til å overta etter den utgående Top Gear-trioen, er det business as usual, for Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammon.

Det ble naturligvis en del støy rundt oppsigelsen av Clarkson i fjor. Episoden som fikk begeret til å renne over, var da den profilerte programlederen langet ut mot en kollega i BBC.

De fleste, inkludert Clarkson selv, innser imidlertid at noe annet enn avskjed var unngåelig.

Men nå er dette for fjern historie å regne. De tre tidligere Top Gear-gutta er altså i full gang med sitt nye bilprogram, som skal streames på Amazon Prime.

Top Gear-Clarkson innrømmer juks

– I survived the day. Just

At det går hardt for seg under innspillingen er det ingen som helst tvil om. Det har en rekke oppdateringer på Instagram dokumentert.

Clarkson har nemlig vist bilder både av et bilvrak – og mer nylig av seg selv, blødende og full av sot i ansiktet.

"I survived the day. Just." (Jeg overlevde. Såvidt, red. anm.), var den kryptiske teksten til det siste bildet.

Noe mer utfyllende detaljer har vi ikke fått, utover at opptaket skal ha blitt gjort i Jordan.

Topp 10: Slik blir bruktbilhandelen en katastrofe

Klart til høsten

Hva som blir navnet på det nye programmet til Clarkson, May og Hammond er usikkert. Men planen er at det skal på lufta til høsten.

Det meste er altså i rute her, og med unntak av "ulykkene" som Clarkson har rapportert om på Instagram, virker ting å gå som planlagt.

Da er det litt mer komplisert for nye Top Gear.

BBC har altså hyret inn flere TV-profiler for å overta Top Gear-konseptet. Chris Evans blir programleder, men han får med seg både Matt LeBlanc (skuespiller), Sabine Smitz (racerfører og Nürburgring-ekspert) og Chris Harris (motorjournalist), for å nevne noen.

Her er de nye Top Gear-programlederne

Ny premiere-dato

Etter planen skulle det nye Top Gear-programmet veldig snart vært på luften. Premieredatoen var i utgangspunktet 8. mai. Men her har det vært forsinkelser underveis, og nå er planen at første episode av den nye sesongen går på luften 22. mai.

Det vil også bli kun seks episoder i det nye programmet – to mindre enn først planlagt.

Kommer på Netflix

I forbindelse med nye Top Gear, er det også bestemt at Netflix i flere land vil vise de nye epsiodene, i tillegg til BBC. Dermed blir begge de nye bilprogrammene tilgjengelig via streaming.

Dette er gode nyheter for alle bilinteresserte, som er spente på hvordan de nye konseptene vil fungere.

Hvilket av disse bilprogrammene ser DU mest fram til?

Clarkson med uventet støtte til Dieselgate-VW