Leonardo DiCaprio, Cameron Diaz og Ben Affleck er bare noen av de mange kjente og kjære Hollywood-kjendisene som har valgt å kjøpe seg en Tesla.
Leonardo DiCaprio, Cameron Diaz og Ben Affleck er bare noen av de mange kjente og kjære Hollywood-kjendisene som har valgt å kjøpe seg en Tesla.

Hollywood-kjendisene elsker også Tesla

Populært med linjelekker miljøbil.

Ingen land i verden er i nærheten av å kunne vise til samme tettheten av Tesla per innbygger, som vi har i Norge.

Nå begynner om ikke så lenge utleveringene av den elektriske SUV-en Model X, også til norske kunder. Og i slutten av mars vises det som virkelig skal bli storselgeren og volummodellen: Model 3.

Selv med avgiftsfritak blir Tesla Model S relativt kostbar, også i Norge. Men likevel når den ut til et bredt lag av befolkningen, takket være alle insentivordningene knyttet til elbi.

På samme måten er det ikke i USA. Der er Tesla en dyr bil, som kun de mest velstående har råd til. Deriblant mange kjendiser som livnærer seg i film- og TV-bransjen.

Lyst på kjendisbil? Da bør du sjekke ut disse

Far og sønn

Om det er utseendet og image til elbilen de liker best, eller kjøreegenskapene og designet, vet vi ikke. Noen er kanskje litt patriotiske også. Tesla er jo tross alt er et amerikansk merke, som i tillegg har tatt resten av bilbransjen litt på senga.

Uansett er det åpenbart at Tesla har blitt en hip bil i Hollywood. For eksempel har rap- og filmstjernen Will Smith kjøpt seg en Model S.

Det har også sønnen hans, Jaden Smith. Yngstemann Smith har imidlertid valgt seg en Model X.

Teslas elektriske SUV Model X blir nylig vist på bilmessen i Genève. Foto: REUTERS/Denis Balibouse
Teslas elektriske SUV Model X blir nylig vist på bilmessen i Genève. Foto: REUTERS/Denis Balibouse Foto: Denis Balibouse

Brukt luksus-SUV selges – gjett hvem tidligere eier var!

Osvar-vinner i Roadster

En av de mest omtalte og aktuelle skuespillerne akkurat nå er Leonardo DiCaprio. Han fikk nylig sin første Oscar-statuett, og kastet seg tidlig på Tesla-bølgen. I garasjen har han nemlig en Tesla Roadster.

Kompisene Ben Affleck og Matt Damon har også kjøpt seg Teslaer. Affleck kjører rundt i en Model S, mens Damon gjorde som DiCaprio – kjøpte seg cabrioleten Roadster.

Sjekk hva en av verdens best betalte fotball-trenere kjører

Jentene kjøper også Tesla

Og det er ikke bare gutta som vil ha amerikansk elbil. Cameron Diaz, blant annet kjent fra filmer som Alle elsker Mary, Charlies Angels, Being John Malkovich og Knight and Day, har også kjøpt seg en Model S.

Det samme har Jennifer Garner, forøvrig ekskona til tidligere nevnte Ben Affleck. Zooey Deschanel er også Tesla-eier.

Under kan du se en liste over 18 av kjendisene som har investert i en Tesla. For å si det sånn: Om denne "Tesla-gjengen" hadde gått sammen om å lage en en film, kunne det blitt en skikkelig godbit!

18 kjendiser som har kjøpt Tesla:

1. Ben Affleck - Model S

2. Cameron Diaz - Model S

3. Will Smith - Model S

4. Jaden Smith - Model X

5. Leonardo DiCaprio - Roadster

6. Steven Spielberg - Model S

7. Morgan Freeman - Model S

8. Jay Leno - Model S

9. Jennifer Garner - Model S

10. Matt Damon - Roadster

11. James Cameron - Model S

12. Seth Green - Model S

13. Mark Ruffalo - Model S

14. Anthony Bourdain (kokk) - Model S

15. Jeremy Renner - Model S

16. Tony Hawk (skateboarder) - Model S

17. Stephen Colbert (talk show) - Model S

18. Zooey Deschanel - Model S

Dette er favoritten til Premier League-stjernene