Godt design gir økt salg. Det å inneha tittelen
Godt design gir økt salg. Det å inneha tittelen "Most Beautiful Car 2015", er naturligvis ikke negativt når bilen skal lanseres i Norge.

Denne er nettopp kåret til verdens vakreste bil

Nå kommer den snart til Norge også.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi mennesker liker å omgi oss med vakre ting.

Det har derfor forekommet kåringer av svært ulike slag om hva som er det aller vakreste. Enten det gjelder misser og mannekenger, bikkjer, hager – eller som i dette tilfellet: Biler.

Most Beautiful Car of the Year heter kåringen. Siden 1986 har denne prestigetunge prisen blitt utdelt. Altså i 30 år. Den internasjonale bilfestivalen i Paris er åstedet for hendelsen hvor en jury utpeker en vinner.

Disse merkene solgte bare én nybil i fjor

Vinneren, Renault Talisman,  kommer til Norge på forsommeren. 
Vinneren, Renault Talisman,  kommer til Norge på forsommeren. 

Kun utseende

Dette er altså en kåring der ting som utslipp, kjøreegenskaper og motorteknologi settes til side et lite øyeblikk og hvor man ene og alene fokuserer på bilens design og utseende.

Det var et sterkt felt med biler som var med helt til siste runde. Vi kan nevne: Jaguar F-Pace, Mazda CX-3, Mercedes C-Klasse Coupe, Mercedes GLC, Mini Clubman og Renault Talisman.

Og det var sistnevnte, Talisman som i år stakk av med seieren. Denne bilen introduseres ikke på det norske markedet før på forsommeren. Men lengre sør i Europa er salget i full gang.

Dette er en bil det norske markedet er spent på. Talisman leveres både som sedan og stasjonsvogn og det er nok sistnevnte som vi stå for en stor del av salget her hjemme.

Renault Talisman finnes også som stasjonsvogn. 
Renault Talisman finnes også som stasjonsvogn. 

Så lett gjør du bilen ny innvendig

God design = økt salg

Det skal uansett bli spennende å følge nykommeren når den kommer. Det å ha med seg en slik gjev tittel i bagasjerommet er helt klart ingen ulempe.

Laurens van den Acker, Renaults sjefsdesigner, er ansvarlig for linjeføringen på de nyeste Renault-modellene. Noe som antas å være en viktig grunn til den tiltrengte salgsøkningen for merket de siste årene.

Vi gratulerer så mye med utmerkelsen og kommer selvfølgelig tilbake med test av bilen etter hvert.

Denne blir svært viktig for nytt bilmerke