De fleste av oss skvetter nok når disse kommer i bakspeilet   19 åringen fra Telemark er absolutt ikke noe unntak. (Foto: rb.no/ANB)
De fleste av oss skvetter nok når disse kommer i bakspeilet 19 åringen fra Telemark er absolutt ikke noe unntak. (Foto: rb.no/ANB)

19-åring fikk politi-panikk

Politiet var ute etter noen helt andre - men måtte ta unggutten allikevel.

En 19 år gammel hasjrøykende mann fikk panikk da han plutselig fikk se en uniformert politibil med fulle sirener og blålys på Moflata i dag.

19 åringen ga full gass, ikke for å gi fri veg for politiets utrykningsbil, men for å stikke av fra lovens lange arm.

Merkelig oppførsel

Det den unge sjåføren ikke visste var at politiet var på veg til et annet oppdrag i Porsgrunn. Men den unge bilførerens oppførsel var såpass merkelig at politifolkene måtte kaste seg rundt.

Del med Facebook-vennene dine

En annen politipatrulje ble sendt til oppdraget i Porsgrunn og politiet fulgte etter 19 åringen.

Aldri hatt førerkort

Han kjørte innom Skien Fritidspark og senere ut på Telemarksvegen igjen. I rundkjøringa ved Skien bil kjørte han inn i en annen bil.

- Da politiet fikk 19 åringen i tale og spurte hva som skjedde, innrømmet han at han hadde røyket hasj, dessuten hadde han aldri hatt førerkort, sier operasjonsleder Vidar Aaltvedt i Telemark poliidistrikt. Han ble dermed tatt med til lege og det ble sikret en blodprøve av sjåføren.

Du kan lese mer om bil og trafikk på ta.no - her:

Ble stoppet med blålys - på privatbilen