Så enkelt får du strøken bil

Denne jobben fikser du selv!

Vask og polering av bilen er noe mange har meninger om.

Gjerne både sterke og varierte – og som i mange tilfeller prakkes på venner, kolleger og familiemedlemmer som kommer i skade for å nevne at en bil-shine er nært forestående.

Du kjenner kanskje noen du også..?

Det behøver ikke være komplisert

Og hvordan gjør man det egentlig? Vasker man bilen nedenfra og opp – eller motsatt? Må man legge på keramisk coating og ha høytrykksspyler med kanon og blinkende lanterner til samme pris som en bruktbil, og er det tilfelle at en svamp ødelegger lakken?

Spørsmålene er mange – og svarene er, i dette tilfellet, ofte enda flere ...

Man behøver ikke poleringsmaskin for å polere bilen. Det å gjøre det på gamlemåten med håndmakt og klut fungerer fortsatt fin fint!
Man behøver ikke poleringsmaskin for å polere bilen. Det å gjøre det på gamlemåten med håndmakt og klut fungerer fortsatt fin fint!

Vi skal ikke påstå at det enkle er det aller beste i akkurat dette tilfellet. Men for veldig, veldig mange duger det enkle veldig godt. Dessuten er det veldig mye bedre enn å ikke gjøre noe.

Legg til side alt snobberi og gjør det på den gamlemåten. Med vask, lakkrens og polish sier Broom-Benny i denne videoen og viser deg hvor enkelt det KAN gjøres.

Les også: Her får du god timelønn for å gjøre jobben selv

Det er penger å spare

Skal du gjøre lakkrens og polering hos et proft bilpleiefirma koster det for både 4.000 og 5.000 kroner. Har man en sommerkveld til rådighet i nær framtid og kjøper produkter for noen få hundrelapper, kan man gjøre jobben selv og spare mye penger. .

Kanskje er det noe du bør prøve deg på nå – før snø, is og saltede veier igjen blir en dag av hverdagen?

Les også: Rekorddyre verkstedtimer? Dette kan du heller gjøre selv!

Se videoen under hvor enkelt det kan gjøres: