– Plutselig har jeg den råeste bilen i klassen, det er ingen som kjører fra meg!

Det forteller programleder og entertainer Alex Rosén, når vi møter han i Broompraten og blir bedre kjent med hans bilinteresse.

Som kontrast til den høylytte røsten, kjører Alex en Tesla Model X, som omtrent ikke gir noe lyd fra seg. Til Broom forteller 51-åringen at hans forhold til Tesla er helt spesielt, og at bilen nærmest har revolusjonert bilverdenen.

– Hva tenker det om det hatet mange har mot elbiler i dag?

– Jeg hadde det selv, helt til jeg fikk prøve en. Nå er jeg helt solgt og kan ikke se for meg noe annet. Hvor moro er det ikke å få flere hestekrefter i bilen levert over en mail, ler Alex.

Latteren sitter som vanlig løst når Alex Rosén begynner historiefortellingen. Bilder: Rasmus Bell Andreassen
^

Kjørte fra politiet

Ved siden av å dele sin lidenskap for Tesla og Elon Musk, har Alex en drøss av historier på lager. Blant annet den gangen han monterte blålys på sin egen bil. Det gikk bra veldig lenge, helt til han møtte en politibil – også med blålys…

Få med deg hele historien og se hvordan Alex får bilen sin til å danse i Broompraten øverst i saken.

Så langt har over én million sett Broompraten, hvor Mats Brustad møter en rekke kjente profiler for å snakke om bil. Årets sesongåpning med prinsesse Märtha Louise nærmer seg allerede 100.000 visninger, og utgjør med det topplisten sammen med mesterkokk Eyvind Hellstrøm og DDE-vokalist Bjarne Brøndbo.

Dette kjører Märtha og kongefamilien privat

Se Broompraten med Alex Rosén her:

Mer fra Broompraten: