Dette er annonsørinnhold fra Annonsør.

Nå er det under 50 dager igjen til årets Tour de France. Rittet arrangeres for 104. gang, og starten er i år lagt til Düsseldorf i den tyske delstaten Nordrhein-Westfalen.

Škoda Kodiaq har testet den første etappen av sommerens store sykkelritt, en flat etappe som arrangøren mener passer best for tempospesialistene.

Slik sykles prologen i Tour de France 2017

1. juli skal 198 ryttere sykle en 13 kilometer lang prolog med startpodium foran messeområdet på nordsiden av byen. For å få et bedre innblikk i løypen, tok vi med den nye Skoda Kodiaq for å se etappen på nært hold. Fra start går det i 60 km/t langs Rhinen i sør-østlig retning, for så å krysse elven på broen Oberkasseler Brücke.

Slik sykles prologen i Tour de France 2017

Etter å ha krysset elven, dreier de i en løkke på venstre bredd, og følger nedover Kaiser Wilhelm-Ring før de igjen skal over Rhinen via Rheinkniebrücke (i motsatt kjørefelt).

Slik sykles prologen i Tour de France 2017

På veien over broen, har man det kjente TV-tårnet "Rheinturm" på høyre side, en av byens største turistattraksjoner med roterende restaurant og panoramautsikt. Vår bil var utstyrt med panorama soltak - noe vi satte pris på for ekstra lys i kupeen og bedre utsikt for passasjerene i baksetet.

Slik sykles prologen i Tour de France 2017

Tilbake på den østlige siden går ferden gjennom den legendariske handlegaten Königsallee, kjent for sine eksklusive motebutikker, og hektiske restaurantliv.

Slik sykles prologen i Tour de France 2017

I området rundt Königsallee tok vi noen ekstra runder i de smale gater for å teste det adaptive understellet. Ideelt til benyttelse der det er partier med brostein og asfalt om hverandre.

Innspurten på prologen dreier tilbake mot starten oppover Cecilienalle og Rotterdamer Strasse hvor det er ventet store folkemengder på begge sider!

Slik sykles prologen i Tour de France 2017

Skoda Kodiaq anbefaler en tur til Düsseldorf for å bli med på starten av årets Tour de France. Billetter trenger du ikke, men vær rask om du ønsker et hotell i nærheten. Dagen etter går starten på samme sted, men da er målgang i Liège, kanskje ser vi deg langs løypen?

Slik sykles prologen i Tour de France 2017

Prøvekjør en Škoda Kodiaq

Dette er fjerde gangen Tour de France har start i Tyskland. Rittet har tidligere startet i Cologne i 1965, Frankfurt i 1980 og sist Berlin-West i 1987.

Årets Tour de France ser du på TV 2 fra 1. juli.

Les mer om da Skoda Kodiaq fikk være med på «Helvete i nord» - sykkelrittet Paris-Roubaix 2017

Skoda er Offisiell partner av Tour de France og Skoda Norge hovedsponsor til TV 2s sendinger. Skoda Kodiaq vil bli benyttet til transport av reportere og kommentatorer under årets ritt.

TV 2s journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.