
For å se video må du logge inn eller registrere en TV 2 Konto
Det er gratis å registrere seg og du får da tilgang til hele arkivet vårt.
Professor om mattrend:
– Morsomt fordi det er så dumt
Helsekontrollen (TV 2): Tilhengerne av kraft mener kraften smører ledd, styrker immunforsvar og gjør oss yngre. Men ekspertene rister på hodet.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Kraft laget på bindevev, bein og kjøtt har lange tradisjoner i kostholdet.Siv Hauge er en av dem som har kokt kraft i mange år, og i dag produserer hun økologisk kraft som hun selger på glass. Hun forklarer at når vi langtidskoker bein, knokler og hud fra dyr, så trekkes næringsstoffene ut i vannet og vi får en næringsrik væske.
For å lese eldre artikler må du logge inn eller registrere en TV 2 Konto
Det er gratis å registrere seg og du får da tilgang til hele arkivet vårt.
Artikkelen er oppdatert