HAVNET PÅ SYKEHUS: Adrian Sellevoll (22) havnet på sykehus etter å ha blitt utsatt for to ulykker på rad, onsdag kveld. Foto: Privat.
HAVNET PÅ SYKEHUS: Adrian Sellevoll (22) havnet på sykehus etter å ha blitt utsatt for to ulykker på rad, onsdag kveld. Foto: Privat.

Adrian Sellevoll (22) måtte på sykehus etter dobbel-ulykke

Først skadet han seg i skibakken. På vei til sykehuset, kræsjet bilen han satt i med en hjort.

Onsdagen ble ikke helt som planlagt for artist og TV-personlighet, Adrian Sellevoll (22).

Torsdag morgen la han ut flere videoer på sin egen Instagram Story, hvor han viste at han hadde havnet på sykehus etter en ulykke i skibakken, kvelden før.

– Jeg hadde syke smerter, forteller Sellevoll til TV 2.

22-åringen har nettopp blitt skrevet ut at Drammen sykehus etter et dramatisk døgn.

Fikk kneet i haka

Det var i 20-tiden onsdag kveld at første ulykke inntraff. Sellevoll og noen kompiser hadde stått skibakken i Gol hele dagen, og 22-åringen ville avslutte med et triks han ikke enda hadde klart å få til på hoppet.

– Jeg bestemte meg for å lande det trikset jeg ikke hadde landet, men jeg var egentlig veldig sliten så jeg hadde ikke energi, sier Sellevoll til TV 2 og utdyper:

SYKEHUS: Sellevoll ble lagt inn på Drammen Sykehus, etter flere dramatiske timer og hendelser. Foto: Privat.
SYKEHUS: Sellevoll ble lagt inn på Drammen Sykehus, etter flere dramatiske timer og hendelser. Foto: Privat.

– Jeg landet på trynet og knuste kneet opp i haken, og så hadde jeg hele tungen ute, så jeg holdt jo på å miste tungen. Den revnet på høyre og venstre side, helt bak i roten pluss litt på midten.

Den tidligere Skal vi Danse-deltakeren forteller at han ikke er særlig glad i å oppsøke lege, og bestemte derfor at han bare ville holde seg i ro, til tross for store blødninger og smerter.

Frontkolliderte med hjort

Ifølge ham selv fortsatte de sterke blødningene i over tre timer, og han lot seg derfor til slutt overtale til å ta en tur til legevakten på Ål.

Etter en kort visitt på legevakten fikk han tilbud om å bli fraktet i ambulanse til sykehuset i Drammen eller Ringerike.

Det mente Sellevoll var unødvendig, til tross for store smerter og hoven hals, og insisterte på å la en venn kjøre han i stedet, forteller han.

De to skulle derimot ikke kjøre langt før neste ulykke inntraff. Ved Bjørneparken i Flå, sto nemlig plutselig et stort hjortedyr midt i veien.

– Faren til personen som kjørte bilen sendte melding og sa vi måtte passe opp for elg i området. Så vi sakket ned litt til rundt 60-70 km/t. Plutselig står det en gigantisk hjort der på veien, sier Sellevoll og forteller at de hadde ingen mulighet til å stoppe bilen.

– Vi kjørte ned alle beina på den, og så bare slang den på bilen og rett på siden av oss.

Ambulanse dukket opp tilfeldig

22-åringen beskriver sammenstøtet som kraftig, at det begynte å ryke fra panseret og at bilen hadde fått så store skader i fronten at de ikke kunne kjøre videre.

– Midt i kaoset dukket det plutselig opp en ambulanse helt tilfeldig, forteller han.

Dermed fikk de hjelp til å stoppe trafikk, ringe til viltnemd og politi – og få tak i en taxi til å komme seg videre til sykehuset som de i utgangspunktet var på vei til.

Det store dyret hadde dessverre også fått store skader, og kjempet for livet i grøfta. Men da viltnemda kom til slutt, var kampen allerede over for hjorten, ifølge Sellevoll.

DYPE KUTT: Influenseren holdt på å bite av seg tunga da han landet og fikk kneet i haka. De dypeste kuttene kan ikke sees da de sitter lenger ned i halsen. Foto: Privat.
DYPE KUTT: Influenseren holdt på å bite av seg tunga da han landet og fikk kneet i haka. De dypeste kuttene kan ikke sees da de sitter lenger ned i halsen. Foto: Privat.

– Da vi kjørte på den, så kravlet den rundt nedi grøften og det var helt j*** å se på, forteller Sellevoll og innrømmer at hendelsen gikk ordentlig inn på han.

Problemer med å puste

Selv om vennene heldigvis slapp unna ytterligere skader etter kollisjonen med hjorten, forteller Sellevoll at han stadig fikk vondere under taxituren.

– Jeg ble bare verre, og verre, og verre. Hele halsen ble tettere, det ble så mye spytt hele tiden så det føltes som en saus, sier han.

Ved ankomst til Drammen sykehus ble 22-åringen lagt inn med en gang og fikk sterke smertestillende. Han kunne derimot ikke bli operert eller få behandling, ettersom hevelsene var for store.

– Jeg hadde så syke smerter og fikk morfin, men det hjalp ikke. Jeg klarte ikke å gape eller åpne munnen, og da kom de heller ikke til, for de kuttene var så langt bak, forteller TV-personligheten til TV 2.

UTSIKT: 22-åringen var fornøyd med å bli plassert på rom med utsikt. Foto: Privat.
UTSIKT: 22-åringen var fornøyd med å bli plassert på rom med utsikt. Foto: Privat.

Skrevet ut

Tidlig torsdag morgen fant legene ut at sårene ville gro raskt av seg selv, uten videre behandling. Mens han ventet på ulike undersøkelser, slappet 22-åringen av på et eget rom på sykehuset.

– Det var utsikt ut over hele Drammen og klinkende sol, ler den blide influenseren, som tar det hele med godt humør.

Nå forteller han at hans største bekymring er å gå glipp av «natt til første» mai.

Han er derimot fast bestemt på å komme seg raskt til hektene igjen, slik at han rekker å være i form til å gi ut sine to ny planlagte låter i midten av mai.

– Jeg regner med at jeg er back on track på søndag. Jeg skal droppe to nye «bangers» den 15. mai. De er helt syke, jeg dropper kun «bangers», ler han.