SNART KLAR FOR AC MILAN: Gonzalo Higuaín.
SNART KLAR FOR AC MILAN: Gonzalo Higuaín. Foto: Franck Fife

Stjerneangriper bekrefter – skriver under for ny storklubb

Gonzalo Higuaín er på vei til AC Milan. Juventus-angriperen landet i Milano onsdag kveld for å gjennomgå den medisinske testen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den argentinske angriperen har ankommet Milano og Madonnina-klinikken for å gjennomgå den medisinske sjekken. Det skriver Football Italia.

Avtalen skal være en låneavtale på én sesong, med en kjøpsopsjon på 343 millioner kroner.

Milan bekrefter torsdag på Twitter at argentineren er på medisinsk test hos klubben.

Den 30 år gamle angriperen ankom flyplassen i Milano onsdag kveld, hvor han ble møtt av et stort pressekorps og AC Milan-fans.

– Først skal jeg skrive under, så skal jeg snakke. Jeg har min medisinske test i morgen (i dag, red. anm.), og så håper jeg på å signere. Jeg starter et nytt eventyr, sa Higuaín til de fremmøtte.

Higuaín og Bonucci feirer i semifinalen mot Monaco i Champions League i 2017.
Higuaín og Bonucci feirer i semifinalen mot Monaco i Champions League i 2017. Foto: Franck Fife

Leonardo (Milans sportsdirektør)overbeviste meg. Jeg har allerede snakket med Gattuso (Milan-trener Gennaro Gattuso, red. anm.). Jeg er her for å nå så langt som mulig, sier Higuaín.

Leonardo Bonucci kan være på vei tilbake til Juventus som en del av avtalen. Handelen inkluderer også forsvarstalentet Mattia Caldara.

Nå fokuserer begge klubbene på å få ferdig avtalen med Higuaín, slik at han kan kalle seg en Milan-spiller fra neste år av.