NABOLAG: Flyfoto av stien og området der 13 år gamle Sunniva Ødegård ble funnet død like ved hjemmet på Varhaug i Hå kommune like over klokka 3 natt til mandag.
NABOLAG: Flyfoto av stien og området der 13 år gamle Sunniva Ødegård ble funnet død like ved hjemmet på Varhaug i Hå kommune like over klokka 3 natt til mandag. Foto: Lillevik, Torstein / NTB scanpix

Drapssiktet 17-åring var i nytt avhør – avbrøt etter kort tid

17-åringen som er siktet for drapet på Sunniva Ødegård var inne til sitt andre avhør onsdag. Etter kort tid ble avhøret avbrutt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En 17 år gammel gutt er siktet for drapet på Sunniva Ødegård (13) på Varhaug på Jæren i Rogland mandag.

Sunniva ble funnet død på en sti like ved boligområdet der både hun og siktede bodde ved 03-tiden mandag morgen.

Da hadde ingen sett noe til henne siden 22.30-tiden søndag kveld.

Andre avhør

Den sikte 17-åringen var inne til sitt første avhør mandag, og var inne til avhør igjen onsdag.

– Det ble startet et avhør, men 17-åringen ønsket ikke la seg avhøre onsdag, og det ble derfor avbrutt, sier etterforskningsleder Bjørn Kåre Dahl til TV 2, som legger til at de kommer til å forsøke å avhøre ham igjen torsdag.

Det var VG som først meldte om at avhøret var avbrutt.

Mandag kom siktede selv til politiet sammen med en annen person. Han ble i første omgang avhørt som vitne i saken, men fikk senere status som siktet.

– Oppførte seg rart

Onsdag har politiet vært i boligen til siktede, på samme boligområde som offeret selv bodde. Der har de blant annet beslaglagt en sykkel.

En gutt TV 2 har snakket med har forklart at han så siktede på sykkelen like før Sunniva sist ble sett i live, og at han da oppførte seg rart.

Onsdag kunne etterforskningsleder Bjørn Kåre Dahl bekrefte at politiet er sikre på at Sunniva ble drept. De ville derimot ikke gå inn på hvorfor de er sikre på dette, og hva som er dødsårsaken.