KREFTSYK: 12 år gamle Damary Dawkins har kjempet mot kreften i tre år. En stamcellebehandling er hans eneste håp, men jakten på en mulig donor har vært resultatløs. Nå får han hjelp av fotballstjernen Raheem Sterling (innfelt).
KREFTSYK: 12 år gamle Damary Dawkins har kjempet mot kreften i tre år. En stamcellebehandling er hans eneste håp, men jakten på en mulig donor har vært resultatløs. Nå får han hjelp av fotballstjernen Raheem Sterling (innfelt). Foto: NTB scanpix / Facebook

Sterlings bønn: – Dette er veldig viktig. Vi må hjelpe dette barnet

Manchester City-stjernen hjelper kreftsyk tolvåring.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Folkens, dette er veldig viktig. Vi må hjelpe dette barnet.

Slik åpner England- og Manchester City-stjernen Raheem Sterling sin bønn om hjelp til kreftrammede Damary Dawkins (12).

– Bare tolv år gammel har Damary Dawkins kjempet mot akutt lymfatisk leukemi siden han var ni. Legene har bekreftet at hans eneste håp om å overleve er gjennom stamcellebehandling, skriver Sterling på Facebook.

Det har blitt lett etter donorer verden over, men foreløpig har det ikke kommet noen treff.

Nå er håpet at Sterlings bønn skal være med på å få potensielle donorer til å stille opp.

– Det verdensomspennende registret har ingen treff for ham. Problemet her er at det ikke er nok afro-karibiske donorer i registeret. Om du er av afro-karibisk avstamming, vær så snill å registrere deg for å bli en donor. Du kan være en match for Damary eller noen andre som trenger din hjelp, skriver Sterling.

Det er gjennom organisasjonen DKMS Sterling håper å finne en donor til 12-åringen.

Manchester City-stjernen er selv av afro-karibisk avstamming. Han ble født i Kingston, hovedstaden i Jamaica, men emigrerte til London med sin mor da han var fem år gammel.