Varhaug  20180730.
Død person funnet på Varhaug i Rogaland
Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
Varhaug 20180730. Død person funnet på Varhaug i Rogaland Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Foto: Carina Johansen

Jente funnet død i Rogaland

Personen som ble funnet død på Varhaug i Rogaland mandag morgen er en ung jente i tenårene. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig, og etterlyser tips fra publikum.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det opplyser politiet i Sør-Vest i en pressemelding mandag morgen.

– Funn på stedet gjør at politiet betegner dødsfallet som mistenkelig. Jenta ble funnet i nærheten av bopel, skriver politiet i pressemeldingen.

Det var Stavanger Aftenblad som først meldte om funnet.

Politiet har sperret av et område på Varhaug der funnet ble gjort. Kriminalteknikere jobber på åstedet.

– Det er ønskelig at eventuelle vitner som kan ha sett eller hørt noe de har lagt merke til/reagert på, tar kontakt på dedikert tipstelefonnummer 51899427. Dette gjelder spesielt i tidsrommet 23-03, skriver politiet på Twitter.

Til Aftenbladet opplyser innsatsleder Torleif Paulsen at jenta ble funnet livløs like ved jernbanebrua i Møllevegen på Varhaug.

– Den døde jenta ble funnet rett ved et boligområdet ved tretiden natt til mandag av forbipasserende, sier innsatslederen.

Han opplyser at det ikke er noe som tyder på at jenta tilhørte et kriminelt, belastet miljø. Det er sperret av et område med en radius på flere hundre meter rundt stedet der jenta ble funnet, skriver Aftenbladet.

Jentas pårørende er varslet.