DELTE: Også Nicklas Bendtner delte bilder av nakenbadingen på Instagram.
DELTE: Også Nicklas Bendtner delte bilder av nakenbadingen på Instagram. Foto: NTB Scanpix/Instagram.

Bendtners modell-kjæreste la ut pikante nakenbadingsbilder

Både modellen Philine Roepstorff og Nicklas Bendtner har lagt ut bilder av det pikante slaget på Instagram.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Lord of the lake», skriver Roepstorff på Instagram, og sikter sannsynligvis til «Lord-stempelet» Bendtner har fått fra fotballbanen.

Ifølge danske Ekstrabladet har de to ikke gått offentlig ut og bekreftet forholdet, men på Instagram er det lite som tyder på noe annet.

Roepstorff har nemlig lagt ut en bildeserie der kjendisparet nakenbader i et vann i Trondheim og omfavner hverandre.

Lord of the lake 🦈

Et innlegg delt av P H I L I N E P I (@philineroepstorff)

Aquaman

Et innlegg delt av Nicklas Bendtner (@bendtner14)

Hun er, ifølge danske Ekstrabladet, Bendtners tredje kjæreste i år. Senest i mai bekreftet Rosenborg-spissen at han var i et forhold med den newzealandske modellen Reanin Johannink, mens det ble slutt mellom ham og Natasja Madsen i februar.

På fotballbanen har det lugget foran mål for den danske spissen denne sesongen, etter å ha imponert ved å bli toppscorer i Eliteserien forrige sesong. Han har bare scoret fire mål på 15 seriekamper.

Forrige uke fikk han også kritikk av trenerlegenden Nils Arne Eggen, som mener Bendtner og Pål André Helland ikke jobber hardt nok. Den kritikken slo Bendtner tilbake mot.

– Det er moderne fotball nå. Det er lenge siden han var involvert som trener. Han er en mann du skal ha respekt for i Rosenborg, men det er andre tider. Nå har vi andre som konsentrerer seg om det, svarte Bendtner etter Celtic-kampen, før han sa at «dem som ikke er trenger lenger bør forbli det».