KRISE: Den siste tiden som Fram Larvik-trener ble kaotisk for Petter Belsvik. Bortekampen mot Nybergsund ble blant annet avbrutt fordi laget ikke hadde nok spillere.
KRISE: Den siste tiden som Fram Larvik-trener ble kaotisk for Petter Belsvik. Bortekampen mot Nybergsund ble blant annet avbrutt fordi laget ikke hadde nok spillere. Foto: Bendiksby, Terje

Fra kriserammet fotballklubb til kriserammet håndballklubb

Petter Belsvik ble lørdag presentert som ny daglig leder i Larvik Håndballklubb. Det skjedde tre dager etter at han ga seg som Fram Larvik-trener.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Onsdag takket Belsvik for seg i 2.-divisjonsklubben Fram Larvik etter fire og et halvt år som hovedtrener. Tre dager senere ble den tidligere fotballspilleren presentert som ny daglig leder i LHK.

– Klubben er topp i Norge og i europeisk klasse. Det har jeg savnet litt. Larvik HK er en proff klubb med høy kompetanse og det tiltaler meg veldig, sier Belsvik til Østlands-Posten.

Han mener det ikke er noe problem å bytte fra fotball til håndball.

Den siste perioden i Fram var vært svært tøff for Belsvik. Bortekampen mot Nybergsund i 2.-divisjon ble avbrutt etter bare 21 minutter da klubben ikke hadde nok spillere til å fullføre oppgjøret. Økonomien gjorde at Fram Larvik ikke hadde penger til å hente nye spillere.

Belsvik møter også på utfordringer sin nye jobb. LHK har slitt tungt økonomisk og mistet en rekke profiler de siste årene. 50-åringen uttalte overfor Østlands-Posten at han hadde flere fotballtilbud, men at han og familien ønsket å bli i Larvik.

Den tidligere storscoreren begynner i sin nye jobb 1. august. Han tar over etter Bjørn Bjune, som ga seg i Larvik 1. juli.

(©NTB)