Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

TV- og moteprofil Marianne Jemtegård (39) har blitt mor. Lørdag postet hun et bilde på Instagram, av sin datter.

«Endelig er hun her, og vi får reise hjem med den vakreste jenta i hele verden,» skriver hun.

Onsdag gjestet Jemtegård «God sommer Norge», bare timer før hun skulle bli mor. Hun hadde planlagt keisersnitt på grunn av hofteproblemer.

Jemtegård sier til TV 2 at keisersnittoperasjonen gikk veldig fint.

– Jeg er så takknemlig for det flinke teamet på Rikshospitalet, som gjorde en fantastisk jobb både på operasjonsstua og i barsel, sier hun.

– Klump av mammalykke

Lørdag er den vesle familien hjemme igjen.

– Nå har jeg første kveld hjemme med den lille prinsessen, og det er ekstra hyggelig siden pappa Zinho har bursdag i morgen, forteller hun, og legger til:

– Jeg er en klump av mammalykke, som veksler mellom å gråte og le hele tiden, og jeg kjenner meg som verdens heldigste som får lov til å bli mamma til den lille prinsessen.

– Kom litt sent

TV- og moteprofilen delte nyheten om at hun skulle få barn på direkten på «God morgen Norge» i februar.

– Drømmen om barn kom litt sent, for jeg har levd et liv hvor muligheten liksom ikke alltid har vært der, fortalte Jemtegård på «God morgen Norge» den gang.

Jemtegård møtte den store kjærligheten, den franske kjendistreneren Zinho Eder Alves, på en Paris-tur i 2016. Han har blant annet jobbet som personlig trener for den italienske motedesigneren Valentino Garavani.

Fashionista

Da hun avslørte graviditeten på God morgen Norge i februar, la ikke moteprofilen skjul på at hun håpet datteren ville følge i – bokstavelig talt – hennes sko.

– Nå trenger jeg ikke ha dårlig samvittighet for alle klær og sko jeg har, for en dag kan de bli hennes. Jeg satser på at datteren min blir en liten fashionista! Da har hun ekstra mye gøy i vente, sa hun.

«Takk for alle lykkeønskninger til vår lille familie. Nå skal vi nyte vår aller første lørdag sammen,» skriver Jemtegård på Instagram lørdag.