Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Tour de France på TV 2 og TV 2 Sumo

Peter Sagan fortsetter årets Tour de France, det melder Bora-Hansgrohe i formiddagstimene.

– Det gjør vondt, men han ville ikke vært verdensmester hvis han ikke tok denne utfordringen. Peter Sagan vil være på startstreken i dag på etappe nummer 18, skriver laget på Twitter.

Sagan veltet i utforkjøringen ned fra Col de Val Louron-Azet på den 17.etappen, og ble sett til av legebilen.

Den tredobbelte verdensmesteren ga seg ikke. Sagan trillet over målstreken og etter en liten seanse på podiet dro han rett til legesjekk.

– Det kunne vært verre
​I kveldstimene meldte laget at Sagan ikke hadde pådratt seg noen brudd i velten, men at han hadde store hevelser og blåmerker på blant annet det høyre låret. Videre skrev de at en avgjørelse om hvorvidt slovaken ville fortsette, skulle bli tatt i forkant av den 18.etappen.

Før den medisinske legesjekken var mannen som har vunnet fem poengtrøyer i Tour de France, og som har los på sin sjette, klar på at han ville fortsette.

– Det ville vært veldig enkelt å bare reist hjem, men kun tre dager før Paris, nei. Det kunne vært verre. Jeg har noen skrubbsår og jeg slo rumpen min. Jeg håper det blir bedre om en dag eller to, sa Sagan ifølge Cyclingnews. ​

Brygger opp til ny duell
Den 18.etappen i årets Tour er et hvileskjær for de største sammenlagtfavorittene, og kan fort ende i en massespurt.

Der stiller nå både Sagan og Alexander Kristoff, som på den 13.etappen til Valence havnet i en centimeterduell, hvor førstnevnte stakk av med seieren.

I løpet av Touren har en rekke av de største spurtkanonene måtte stå av, Sagan slapp med skrekken, og det er igjen duket for et durabelig oppgjør.

Dagens etappe ser du fra klokken 13:30 på TV 2 og TV 2 Sumo