Kamara med frekk scoring etter Zlatan-pasning i ny seier

Ola Kamara chippet inn utligningen etter en fantastisk pasning fra Zlatan Ibrahimovic da Los Angeles Galaxy snudde 1–0 til 1–3 mot Philadelphia Union lørdag.

NY SCORING: Kamara feirer mål tidligere i sesongen Foto: Jae C. Hong

Andre omgang var bare tre minutter gammel da den svenske superstjernen mottok ballen feilvendt i mellomrommet. Ved siden av ham kom Kamara på et stormende løp inn bak forsvaret, og Ibrahimovic timet sin pasning perfekt. Nordmannen chippet ballen iskaldt over keeper og i mål.

Dermed var opphentingen i gang for LA Galaxy, og snaut 20 minutter senere fant franske Romain Alessandrini sin svenske lagkaptein inne i 16-meteren. På ett touch bredsidet Ibrahimovic ballen i lengste hjørne.

Med 10 minutter igjen av oppgjøret fastsatte Michaël Ciani sluttresultatet til 1-3, også denne gangen med Alessandrini som servitør.

Jørgen Skjelvik spilte hele kampen som en av tre midtstoppere for Galaxy.

Lørdagens nettkjenning er Kamaras åttende for sesongen. Dermed er han én scoring unna landsmann Adama Diomande, som spiller for byrival Los Angeles FC. Zlatan er nummer tre på listen med sine 12 mål, men veien opp til Josef Martinez i Atlanta United FC, med 22 mål denne sesongen, er stadig lang.

Galaxy er nummer fire i MLS Western Conference etter fem kamper på rad uten tap. Imidlertid har flere av de andre lagene i serien spilt færre kamper enn Galaxy.