SYLFREKK SELFIE: Conor McGregors ferskeste Instagram-bilde (til høyre) overlater lite til fantasien.
SYLFREKK SELFIE: Conor McGregors ferskeste Instagram-bilde (til høyre) overlater lite til fantasien. Foto: NTB scanpix / Instagram

Conor McGregors frekke selfie vekker oppsikt

– Har du slått opp teltet?

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er en av mange kommentarer som tikker inn fra overraskede følgere på Instagram-kontoen til MMA-stjernen Conor McGregor etter det siste bildet han la ut.

– Nei, jeg er på yachten min, svarer McGregor på akkurat den kommentaren.

Den som kommenterte var nok imidlertid mer opptatt av bulen på bokseshortsen til McGregor enn hvor han faktisk befant seg.

For det raser inn med kommentarer om irens utstyr.

– Det ser ut som en maursluker, kompis, skriver en Instagram-bruker.

– Har ingen fortalt deg at det er frekt å peke, spør en annen.

I skrivende stund har bildet over 1,6 millioner likes, og en lang rekke kommentarer. Noen av det subtile slaget, andre av det langt mer vulgære.

McGregor selv skriver at at han akkurat har vært på svømmetur.

– Hadde en flott svømmetur i Irskesjøen med teamet, skriver han.

Hyllet Putin

McGregor har lenge vært et fenomen i sosiale medier. Han har 24,4 millioner følgere på Instgram, og er kjent for hyppige oppdateringer som viser frem en ekstravagant livsstil.

Etter VM-finalen vakte han oppsikt da han la ut et bildet av seg selv sammen med Vladimir Putin.

– I dag ble jeg inivitert til VM-finalen som gjesten til Russland-president Vladimir Putin. Denne man er en av vår tids store ledere og jeg var beæret over å være tilstede på en så stor begivenhet sammen med ham. Det var en ære for meg, Mr. Putin, skrev han på Instagram.

Hyllesten av Putin fikk mange til å reagere.

Arrestert

Tidligere i år ble McGregor arrestert i New York. Da var han etterlyst av politiet etter å ha kastet søppelbøtter og andre gjenstander mot en buss med andre MMA-utøvere.

Han har fortsatt ikke fått straffen sin for det, men ifølge TMZ nærmer hans advokat seg en avtale med myndighetene som gjør at iren unngår både fengsel og deportasjon.

Om han hadde blitt dømt ville han risikert fengsel i opp mot sju år, men nettstedet hevder McGregor skal møte i retten på Manhattan torsdag og at det kan være løst innen den tid.