NYTT STOPP: Danny Ward fortsetter karrieren i Leicester.
NYTT STOPP: Danny Ward fortsetter karrieren i Leicester. Foto: Leicester City Football Club

Ble utnevnt til Liverpools nye førstekeeper – nå er han solgt

Leicester har kjøpt Danny Ward (25) fra Liverpool.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Liverpool fikk til slutt tak i Alisson Becker og gjorde ham til verdens dyreste keeper, men nylig meldte Liverpool Echo og The Telegraph at Jürgen Klopp var klar til å gi Danny Ward sjansen som førstekeeper.

Loris Karius hadde to gigantiske tabber i Champions League-finalen mot Real Madrid i mai, og fulgte opp med nok en brøler allerede i andre treningskamp.

Nå er den walisiske 25-åringen solgt fra Liverpool til Leicester, bekrefter klubbene.

Ifølge engelske medier betaler Leicester om lag 135 millioner kroner for Ward, som var Liverpools tredjekeeper bak Loris Karius og Simon Mignolet forrige sesong.

Ward har signert for fire år og skal ta opp kampen med Kasper Schmeichel og Eldin Jakupovic. Førstnevnte har blitt koblet til Roma og Chelsea.

Ward fikk tre kamper for Liverpool etter å ha blitt hentet fra Wrexham i januar 2012. Den siste kom i Ligacup-nederlaget for Leicester forrige sesong.

– Jeg husker hvordan Shinji Okazaki drepte sesongen min. Det var fantastisk atmosfære, jeg måtte virkelig la det synke inn, sier han til klubbens nettsider.

I 2016/17-sesongen var Ward utlånt til Huddersfield, der han spilte en viktig rolle i Yorkshire-klubbens vei til Premier League. De nyopprykkede fikk imidlertid ikke beholde Ward, som i stedet returnerte som reservekeeper.