KLAR FOR BRANN: Kristoffer Løkberg forlater Ranheim til fordel for Brann fra og med neste sesong.
KLAR FOR BRANN: Kristoffer Løkberg forlater Ranheim til fordel for Brann fra og med neste sesong. Foto: Alley, Ned

Ranheim-profil klar for Brann

Kristoffer Løkberg har signert for bergenserne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Brann er enig med Kristoffer Løkberg (26) om en overgang, skriver Brann.no.

Løkberg har hatt en kanonsesong i midtbanetreeren til overraskelseslaget Ranheim, og skal nå har blitt enig om en kontrakt som er gjeldende fra 2019.

– Det er litt vemodig og rart å skulle forlate klubben jeg har spilt for i syv år, og jeg er innstilt på å gjøre mitt beste for Ranheim ut sesongen. Samtidig tror jeg det er et perfekt tidspunkt for å ta et steg videre i karrieren min, sier han til Brann.no.

Løkberg ankommer bergensklubben som bosmanspiller.

– Jeg ser veldig frem til å få spille for en så stor og fin klubb som deler de samme ambisjonene som meg. Drømmen er faktisk å vinne Eliteserien som både spiller og trener innen jeg er 50 år, sier han med et smil.

Jesper Mathisen mener Brann har gjort en god signering.

– Ja, det vil jeg absolutt si! Ingen dyr mann for Brann, men kommer til å være en verdifull spiller. Han har vært en av de viktigste brikkene for Ranheim denne sesongen, og i tillegg til å være en bra spiller er han en veldig fin fyr å ha i garderoben, sier TV 2-eksperten.

Løkberg følte seg sterkt ønsket av Brann, og når det som skjer utpå banen også stemmer overens var valget enkelt.

– Brann er kanskje det laget som har likest spillestil som Ranheim med en 4-3-3-formasjon, og derfor vet jeg at dette er det perfekte steget videre, sier Løkberg.

TV 2s ekspert er enig i at Ranheim-profilen vil passe godt inn på stadion.

– Jeg tror han ville passe veldig fint i systemet til Lars Arne Nilsen, og dette sørger for at Brann får mer bredde i stallen sin. Det har vært savnet i en del posisjoner, blant annet på midtbanen, mener Mathisen.