PÅ VEI TIL REAL MADRID: Thibaut Courtois.
PÅ VEI TIL REAL MADRID: Thibaut Courtois. Foto: Yves Herman

Fotballryktene: – Bare én ting står i veien for storovergang

Liverpools forventede kjøp av Alisson kan skape hodebry for Thibaut Courtois. Les dagens rykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Liverpool er forventet å sluttføre avtalen for Alisson før uken er omme.

Det får garantert en keeperkjempe i London til å skjelve, ettersom Chelsea hadde planer om å erstatte Thibaut Courtois med Alisson.

Courtois er fryktelig nær en overgang til Real Madrid. Belgieren har, ifølge spanske AS, allerede sett etter hus i den spanske hovedstaden. Nå melder avisen at Courtois får dra så snart Chelsea har en erstatter på plass.

Kasper Schmeichel fra Leicester skal være aktuell, mens det også er et alternativ å hente tilbake Petr Cech.

José Mourinho ønsker stjernesigneringer. Portugiseren har et håp om å hente både Thiago Alcántara og Robert Lewandowski fra Bayern München, hevder Independent. Manchester United er også ute etter Toby Alderweireld.

Thiago er imidlertid mer lysten på å dra tilbake til Barcelona, skal en tro spanske AS.

Maurizio Sarri har en pakt om at han ikke kan hente flere spillere fra gamleklubben Napoli. Kanskje kan han glede dem med å hente Juventus-duoen Gonzalo Higuaín og Daniele Rugani til Chelsea. Det hevder London Evening Standard-journalist Tom Collomosse, ifølge BBC.

Tottenham er på sin side i samtaler med Aston Villa, som er i økonomisk krise, om å hente talentfulle Jack Grealish til Nord-London. Det melder Sky Sports.

Aleksandar Mitrovic herjet for Fulham da han var på lån i vår. Nå er London-klubben nær å gjøre overgangen permanent i en avtale verdt 200 millioner kroner, melder London Evening Standard.

Everton er ute etter en offensiv signering. Marco Silva ønsker å hente Adnan Januzaj tilbake fra balløyen, og planlegger å levere et bud på Real Sociedad-døren, ifølge belgiske HLN.

Bunnsolide Burnley ønsker å forsterke bakover. De er i samtaler med Swansea om å hente Alfie Mawson for 200 millioner kroner, hevder Daily Mail.