Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alle med hjertet i den røde delen av Merseyside ønsker å glemme Karius' tabber fra Champions League-finalen. Men i sesongens første treningskamp var keeperen uheldig nok en gang.

Nå skriver Mundo Deportivo at Liverpool skal ha henvendt seg til Barcelona med tanke på en overgang for reservekeeper Jasper Cillessen. 29-åringen skal være interessert i å forlate Barcelona for å bli førstekeeper i en annen klubb.

Talksport skriver at nederlenderen allerede har mottatt et tilbud fra Liverpool.

En annen som kan ende på Anfield er Nabil Fekir. Franskmannen var nærmest klar for Liverpool tidligere i sommer, men overgangen kollapset. Nå åpner Lyon for å gjenoppta forhandlingene, skriver Liverpool Echo.

Det skjer ting i Chelsea for tiden. Maurizio Sarri har tatt over sjefsstolen på Stamford Bridge, men italieneren kan miste flere av sine største stjerner.

Eden Hazard har uttalt at han ønsker seg vekk, og nå hinter Thibaut Courtois om det samme.

– Hvor enn jeg drar, må Hazard følge etter, skal keeperen ha sagt, ifølge Evening Standard.

Cristiano Ronaldo har landet i Torino etter overgangen til Juventus. Men han kunne fort endt opp hos rivalen, skal vi tro Napolis president. Aurelio de Laurentiis hevder klubben ble tilbudt Ronaldos tjenester, men at de takket nei av økonomiske årsaker.

Manchester United er igang med sesongoppkjøringen. En som er linket vekk fra Old Trafford er Luke Shaw. Med ett år igjen av kontrakten er 23-åringen desperat etter å få United-karrieren på rett kjøl, skriver Manchester Evening News om backen, som er linket til Everton.