TIL CHELSEA: Jorginho.
TIL CHELSEA: Jorginho. Foto: Claudio Giovannini

Fotballryktene: – Midtbane-juvelen har landet i London

Maurizio Sarri planlegger å åpne lommeboken så snart han er klar for Chelsea. Les dagens rykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Cristiano Ronaldos ankomst gjør det trangere om plassene i Juventus-angrepet.

Chelsea håper dermed at de kan lokke Gonzalo Higuaín til London, og er i samtaler med stjernespissen om en overgang, hevder Daily Mail. Chelsea ønsker å sende Álvaro Morata motsatt vei som en del av avtalen.

Ifølge The Times kommer Maurizio Sarri til å bli bekreftet som Chelseas nye manager over helgen.

Napoli-stjerne Jorginho kommer til å bli hans første signering, melder The Guardian. Midtbaneeleganten skal ha landet i London allerede på fredag.

Samtidig står London-klubben i fare for å miste N'Golo Kanté. Barcelona har nemlig lagt inn et bud på midtbanemotoren, som inkluderer at André Gomes går motsatt vei, hevder Sky Sports.

Manchester United lurer på om det ikke kan være en god idé å hente Harry Maguire. Det vil Leicester for all del unngå, som nå tilbyr stopperkjempen en forbedret kontrakt, skriver Daily Mail.

Ny kontrakt vil også PSG tilby Neymar, i håp om å holde Real Madrid borte fra superstjernen.

I et TV-intervju skrøt José Mourinho voldsomt av Kroatia-ving Ivan Perisic. Nå ønsker portugiseren å hente Inter-stjernen til Manchester United, skriver The Sun. Motsatt vei kan back-floppen Matteo Darmian gå, hevder Mirror.

Newcastle håper å signere Andros Townsend fra Crystal Palace. Det avhenger imidlertid av at Tyneside-klubben først klarer å selge Matt Ritchie til Stoke, ifølge Newcastle Chronicle.

Felipe Anderson er ventet å fullføre overgangen fra Lazio til West Ham i løpet av kort tid etter å ha bestått den medisinske sjekken, melder London Evening Standard.

Tottenham har lenge vært ute etter Bordeaux-stjerneskuddet Malcom. Nå ser brasilianeren ut til å ende i Inter, skal en tro The Times.