To personer til sykehus etter flere slagsmål

To personer er fraktet til sykehus etter to ulike slagsmål i Oslo politidistrikt natt til lørdag. En av disse betegnes som alvorlig skadet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet i Oslo rykket rundt 04-tiden natt til lørdag ut på et slagsmål i Calmeyers gate i Oslo, og har pågrepet en mann i 20-årene.

– Han er i utgangspunktet siktet for kroppsskade, så får vi se hva det blir til, sier operasjonsleder Rune Ullsand i Oslo politidistrikt til NTB.

Dyp flenge

Den fornærmede mannen ble sent til Ullevål sykehus med det Ullsand betegner som en stygg flenge i ansiktet etter å ha blitt kuttet i ansiktet med en skarp gjenstand.

– Vi har sikret spor på åstedet og avhørt vitner. Vi har ennå ikke fått avhørt fornærmede, sier Ullsand.

Bakgrunnen for slagsmålet er ukjent.

– Det var en kollega som kom over slagsmålet på fritiden og meldte fra til oss. Han så flere som sloss, og at en blødde fra et kutt i ansiktet, sier Ullsand.

Søker navngitt gjerningsmann

Rundt klokken 05.15 får politiet inn en telefon fra et vitne om en ny slåsskamp, denne gangen i Bærum.

– Et vitne ser en slåsskamp utenfor en leilighet. Han ser i hvert fall én person slå den fornærmede i ansiktet flere ganger, og deretter tramper han hodet hans ned i bakken, sier Ullsand til TV 2.

Vitnet observerer deretter at en til to personer bærer den skadde personen inn i en leilighet.

– Vi er raskt på stedet og får kontroll på to personer som vi i utgangspunktet tror er mistenkte, men som nå behandles som vitner, sier Ullsand.

– Vi søker nå etter en navngitt gjerningsperson, sier han videre.

Ambulanse har vært på stedet og fraktet den fornærmede til traumemottaket på Ullevål sykehus. Politiet jobber nå med å gjennomføre avhør av vitner, og sikrer video og spor fra åstedet