IKKE TIL REAL MADRID: Neymar blir ikke Real Madrid-spiller, hevder Real Madrid.
IKKE TIL REAL MADRID: Neymar blir ikke Real Madrid-spiller, hevder Real Madrid. Foto: Benjamin Cremel

Real Madrid med pressemelding om Neymar-ryktene

Real Madrid sendte fredag ut en pressemelding der klubben svarer på ryktene som koblet Neymar til Bernabeu.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Cristiano Ronaldo ble tidligere denne uken solgt til Juventus for 100 millioner euro, og Real Madrid er på jakt etter superstjernens erstatter.

En av dem som er blitt hyppig koblet til Bernabeu den siste tiden er Brasils og PSGs stjerne Neymar.

– Han etterlater seg et stort tomrom, og nå tror jeg denne overgangsommeren kan overgå forrige sesong. Blir det Mbappé, Eden Hazard eller kanskje Neymar? Uansett så kommer nok en eller to inn hos Real Madrid nå, sa TV 2-ekspert Simen Stamsø Møller etter Ronaldo-salget.

Nå har imidlertid Real Madrid uttalt seg om Neymar-ryktene.

I en pressemelding fredag kveld uttaler Real Madrid at klubben ikke har noen som helst planer om å punge ut til PSG for å sikre seg Neymar.

– Med tanke på den informasjonen som er kommet som linker PSG-spilleren Neymar Jr til vår klubb, så vil Real Madrid gjøre det klart at vi ikke har planer om å komme med et eneste bud, heter det i pressemeldingen fra Real Madrid.

– Forholdet mellom Real Madrid og PSG er ekstraordinært, så om vi på noen tidspunkt ønsker å kjøpe en PSG-spiller, vil vi først gå til klubben, skriver den spanske gigantklubben.

Selv om Real Madrid nå åpenbart skrinlegger å forsøke å kjøpe Neymar, vil utvilsomt spekulasjonene om hvem som blir Ronaldos erstatter fortsette med uforminsket styrke.

Ronaldos overgang til Juventus har gitt allerede styrtrike Real Madrid 941 millioner ekstra å rutte med. I tillegg forsvinner enorme lønnsutgifter.

Det gir «Los Blancos» betydelig manøvreringsrom på overgangsmarkedet. Superstjerner som Kylian Mbappé, Harry Kane og Eden Hazard er andre kandidater til å bli Real Madrid-president Florentino Perez' nye «galáctico», ifølge den spanske storavisen AS.