Ronaldo flytter inn i herregård med hemmelige innganger og himmelsk luksus

HER SKAL HAN BO: Ronaldo flytter inn i denne gedigne herregården i Torino.
HER SKAL HAN BO: Ronaldo flytter inn i denne gedigne herregården i Torino. Foto: Scanpix/Furbatto/Youtube.
Cristiano Ronaldo får nok av plass å boltre seg på i sitt nye hjem i Torino.

Cristiano Ronaldo ble som kjent tirsdag denne uken solgt fra Real Madrid til Serie A-giganten Juventus for 100 millioner euro.

Portugiseren vil få en årslønn på rundt 290 millioner kroner i Torino-klubben, og da han han naturlig nok penger nok til å skaffe seg en pen plass å bo.

Den Torino-baserte avisen Tuttosport skriver at Ronaldo nå flytter inn i et herskapshus på 1000 kvadratmeter i et av byens mest eksklusive strøk.

Den enorme boligen ligger i gaten San Vito Revigliasco, og som naboer får Ronaldo flere av sine lagkamerater og Juventus-president Andrea Agnelli, skriver Globoesporte.com.

Ronaldo ønsket seg et stort og romslig sted for seg og åtte familiemedlemmer, og det får han til de grader i sin nye bolig.

FRA OVEN: Slik ser Ronaldos nye hus ut fra oven: FOTO: Google Maps
FRA OVEN: Slik ser Ronaldos nye hus ut fra oven: FOTO: Google Maps

Herskapshuset inneholder en luksus de fleste bare kan drømme om. Det har ni soverom fordelt på tre etasjer, et stort treningsstudio, et eget spaområde, innendørs basseng og en privat tennisbane.

Luksusboligen har også to hemmelige innganger som Ronaldo kan bruke for å unnslippe fans og presse etter kamper og treninger med Juventus.

Tidligere har Juventus-stjernene Zinedine Zidane og Fabio Cannavaro bodd i huset, som har en månedlig leie på 1,2 millioner euro, eller rundt 11,9 millioner kroner etter dagens kurs.

Ifølge The Express nektet storbandet U2 å leie huset da de spilte konsert i 2006 fordi leieutgiftene var så høye. U2 ble tilbudt å leie huset for 280.000 euro, eller rundt 2,7 millioner kroner, for seks netter. Det ble for dyrt for Bono og resten av bandmedlemmene.

Ronaldos nye herskapshus ligger forøvrig sentralt til, bare drøye ti kilometer fra Juventus Stadium.

– Kan gi oss Champions League-troféet
I Juventus ønskes Cristiano Ronaldo velkommen. Treneren tror 33-åringen vil skyte Torino-klubben til nye høyder.

– Ankomsten til Cristiano Ronaldo syns jeg er veldig viktig, et kvalitativt sprang for alle, både i og rundt klubben, sier trener Massimiliano Allegri til Gazzetta.

– Målet har alltid vært å vinne Champions League, og kjøpet av Ronaldo er viktig, og det gir oss bedre sjanser i turneringen, slår Allegri fast.

Klubblegenden Alessandro Del Piero enig.

– Juventus ønsker å bli sett på som en av de beste klubbene i verden, og de ønsker være med i kampen om Champions League-trofeet hvert eneste år, med Ronaldo på laget er det mulig, sier Del Piero, ifølge Marca.

– Dette er en strålende signering for Juventus, og positivt for italiensk fotball. Det blir vidunderlig for klubben og landet og se hva han kan gjøre på en fotballbane, mener han.

– Hele verden snakker om Juventus
Del Piero tror overgangen vil sørge for at Juventus får verdenspressens søkelys rettet mot seg. Det mener italieneren bare er god PR.

– Folk over hele verden snakker om Torino og Juventus på grunn av overgangen til Ronaldo. Han kommer med sin egen merkevare og kvalitet. Hans sult og dedikasjon vil drive klubben til seier, konkluderer Juventus' klubblegende.

Napoli-trener Carlo Ancelotti, som selv var sjef for Ronaldo i Real Madrid for noen år tilbake, tror Juventus' stjernekjøp bare vil motivere konkurrentene ekstra i Serie A.

– Det er den beste spilleren i verden, jeg kjenner hans profesjonalitet og hans styrke. Italienske fotball blir styrket av dette, men det er først og fremst en fordel for Juve. For oss vil det være en ekstra motivasjon for å komme foran Juventus på tabellen, sier Carlo Ancelotti om overgangen.

Lik TV 2 Sporten på Facebook