Jorginho er på vei til Chelsea sammen med trener Maurizio Sarri.
Jorginho er på vei til Chelsea sammen med trener Maurizio Sarri. Foto: Carlo Hermann

Fotballryktene:

– Napoli-duo snart Chelsea-klar

Napoli-presidenten avslører nært forestående overganger til Chelsea og ber Manchester City om unnskyldning – les dagens rykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Antonio Conte har startet sesongforberedelsene på Chelseas treningsfelt, men han er en «dead man walking». Ifølge Football Italia og andre medier, avslører nå den mektige Napoli-presidenten Aurelio De Laurentiis at Maurizio Sarri er nær ved å bli ny Chelsea-manager. Med på lasset kommer sannsynligvis også midtbanestjernen Jorginho, som har vært nær en overgang til Manchester City.

– Sarri-avtalen nærmer seg en løsning. Det er opp til ham. Jorginho? Vi har sagt til oss selv at «om Jorginho har noen ønsker, skal vi vurdere dem». For det vil jeg be om unnskyldning til Manchester City. Men om spilleren heller vil bo i London enn Manchester, kan jeg forstå det. Hvis Chelsea vil betale ham bedre, forstår jeg det også, er De Laurentiis sitert på.

Det er spekulert i at Cesc Fabregas skal gå i motsatt retning, men dette avvises nå.

Liverpool har åpnet samtaler med Stoke om en avtale for Xherdan Shaqiri, melder Telegraph.

Den sveitsiske stjernen skal ha en utkjøpsklausul på om lag 130 millioner kroner.

– Jeg forventer at avtalen sluttføres denne måneden, skriver Telegraph-journalisten John Percy på Twitter.

Midtstopper Yerry Mina scoret tre mål for Colombia i VM. Nå kan VM-helten, som til daglig spiller i Barcelona, være på vei til Everton. Merseyside-klubben kommer til å by 210 millioner kroner for stopperen, hevder Goal.

Brasilianske Malcom var en av sesongens kometer i Ligue 1. Både Roma og Tottenham er interesserte i Bordeaux-vingen, skriver France Football.

Grzegorz Krychowiak ble ingen suksess på utlån i West Bromwich fra PSG. Likevel ønsker Liverpool å hente polakken, skal en tro The Sun.

Nice-spiller Jean Michael Seri har vært et hett navn på overgangsmarkedet, og er sterkt linket til Arsenal og Chelsea. Nå har nyopprykkede Fulham planer om å kuppe midtbanespilleren fra storklubbene, melder The Sun.

Det er neppe plass til David Luiz i Chelsea så lenge Antonio Conte er manager. Nå ønsker Carlo Ancelotti å hente stjernestopperen til Napoli, hevder Mirror.

Danske Jannik Vestergaard kan bli lagkamerat med Mohamed Elyounoussi i Southampton, melder Sky Sports. Borussia Mönchengladbach-stopperen skal allerede ha gjennomført den medisinske testen hos sørkyst-klubben.

Harry Maguire har vært en av Englands største stjerner i VM. Nå håper Leicester å holde beilerne unna ved å tilby stopperkjempen en ny kontrakt, skriver Leicester Mercury.

Kenedy imponerte på utlån til Newcastle fra Chelsea denne våren. Nå har brasilianeren fullført den medisinske testen med Newcastle og er klar for et nytt utlån til Tyneside-klubben, ifølge Sky Sports.