Daryl Impey kan være en joker i Tourmanager den kommende uken.
Daryl Impey kan være en joker i Tourmanager den kommende uken. Foto: Philippe Lopez

Tourmanager: Dette er byttene du bør gjøre til etappe fire

Mads Kaggestad gir deg sine råd om de beste rytterne å ha på Tourmanager.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Tour de France på TV 2 og TV 2 Sumo

Etappe fire er en flat etappe som går inn i landet i Bretagne, tilbake retning Biscayabukten og målgang helt ved kysten.

Etappen kan være vindutsatt og dermed skape sprekker i feltet, overraskelser og velt.

Her spiller du Tourmanager

Det er umulig å spå hvilke utfall vinden eventuelt kan få og jeg velger derfor å beholde laget med tro på at det ender i samlet spurt med Peter Sagan eller Fernando Gaviria som en av vinnerne.

Blir det samlet felt til mål vil Gaviria, Sagan, Kittel, Groenewegen, Greipel, Degenkolb, Colbrelli, Kristoff, Cavendish, Laporte og Dupont alle være ryttere som kan score mange poeng i mål og på den innlagte spurten.

Interessen for å gå i brudd har vært beskjeden blant de store lagene. Men det går alltid en liten gruppe løs, og du kan derfor få mye igjen for pengene om du har billige hjelperyttere fra lag som Direct Energi, Wanty- Group Gobert, Fortuneo- Samsic og Cofidis i dagens utbrudd.

Mitt tourmanagerlag til etappe 4:

Spurtere: Peter Sagan blir på mitt lag fra start så lenge han ikke viser svakhetstegn som gjør det logisk å bytte ham ut.

Fernado Gaviria er rask, har rittets beste spurtopptrekk, og har vist stayerevne som gjør at han også blir å regne med på siste etappen til Paris.

Kapteiner: Chris Froome. En overlegen seiersrekke sammenlignet med konkurrentene, og har det beste laget.

Bob Jungels. Jeg tar Jungels inn med tanke på de første ni etappene. Fra etappe ti henger Jungels i en tynn tråd på mitt lag fordi jeg tror han vil falle igjennom i de tøffe fjelletappene som da venter.

Klatrere: Geraint Thomas fordi han kan score poeng på lagtempo, etappe 6 og klare seg relativt bra på etappe ni sammenlignet med andre klatrere.

Arthur Vichot har vist bra form med tiende plass sammenlagt i årets Sveits rundt. Er en god avslutter som kan hevde seg på etappe fem og seks som er de mest kuperte etappene de første ni dagene.

Ungdomsryttere: Søren Kragh Andersen i Team Sunweb. En meget solid rytter med gode allround muligheter som kan vise seg første uken med flotte plasseringen på enkeltetapper.

Kevin Ledanois er en typisk rytter for de lange bruddene fra start som kan score poeng underveis på innlagte spurter.

Hjelperyttere: Daryl Impey i Michelton- Scott er på et lag som kan kjempe om seieren på lagtempo- etappen. I tillegg kan få en fremskutt plassering på etappe fem, kanskje etappe seks og brosteinsetappen på etappe ni.

Julien Simon i Cofidis er billig, har en ok spurt i reduserte grupper og er muligens en rytter vi kan se i brudd den første uken. Simon kan muligens score poeng på etappe fem da det er sjanser for at det er en redusert gruppe som kjemper om seieren.

Michael Valgren i Astana er særlig en spennende rytter på etappe fem, seks og ni. Dansken er meget god allrouder som takler både kupert terreng og røffe forhold på brostein.

Temporytter: Hadde jeg hatt pengene ville jeg satset på Michal Kwiatkowski som på tross av at han er hjelperytter kan score bra med poeng på lagtempoetappen, etappe frem og seks.

Dessverre har jeg ikke pengene, men jeg har tro på Tyler Phinney som blir på laget.

Sportsdirektør: Bora- Hansgrohe fordi jeg har tro på Peter Sagan på de lette etappene, og Rafal Majka på i fjellene.